Ervaringen met No14

Gemiddeld cijfer voor No14: 8.9 (Gebaseerd op 9 ervaringen)
 
Algemeen 9
Coach 9.2
Inhoud 9.2
Effectiviteit 9.1
Organisatie 8.1
 
 
Verfijn op soort  
Floor over No14 (ervaring ingevuld 06 04 2012) Organisatie Coaching
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 8
 
Goede, gedegen en met name zeer succesvolle/winstgevende benadering. Piet werkt resultaatgericht en focust zowel op quick wins als op de lange termijn.
Absoluut aan te bevelen!
 
Wieneke van der Wissel over No14 (ervaring ingevuld 22 06 2011) Spirituele coaching
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Piet is een ervaren coach een echte helpende hand. Hij maakt mij direct bewust van mijn eigen kracht en kunnen en helpt mij om echt naar mezelf te kijken.

Piet neemt geen blad voor zijn mond, hij is direct en spreekt vanuit zijn hart. Hij weet mij te triggeren om verder te gaan en verder te kijken naar mijn eigen belemmeringen. Tevens zorgt hij ervoor dat ik er ook echt mee aan de slag te ga. Door zijn humor en zachtheid is er veel ruimte voor alles wat er is.

Hij is er echt voor me!

 
Frank van der Klaauw over No14 (ervaring ingevuld 17 06 2011) Executive Coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Piet Jansen leert hoe je als mens en als manager meer uit jezelf kunt halen. Hij doet dit op een zeer heldere en doortastende wijze. Soms confronterend, maar immer constructief en oprecht.
Door op zowel inhoud als vorm te sturen en zeer concrete inzichten en adviezen te geven, leert hij mensen c.q. managers nog productiever te worden. Tevens biedt hij praktische instrumenten om dit proces te borgen. Zeer tevreden over deze wijze van coachen. Piet Jansen is voor mij en vele anderen een zeer goede coach gebleken.
 
Sjaak Besters over No14 (ervaring ingevuld 17 06 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Nuttig en leerzaam in het verkrijgen van nieuwe inzichten.
Makkelijk te onthouden tips.
Praktisch ingestelde aanpak.
 
Saskia over No14 (ervaring ingevuld 17 06 2011) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Piet heb ik leren kennen als een man die makkelijk en op een toegankelijke manier contact maakt. Hij geeft vertrouwen, is echt betrokken en geeft zijn volledige aandacht waardoor ik mij durfde open te stellen. Piet brengt in een hele korte tijd diepgang aan. Hij weet de juiste (pijn & leer)punten te raken en is haarscherp in zijn analyse. Hij heeft het vermogen om ├ęcht contact te maken met wat er in de kern speelt, waarin zijn sterke intu├»tieve vermogen een belangrijke rol speelt. Ik ben Piet er dankbaar en het traject heeft mij versnelde groei op geleverd!
 
Louisa van der Zwet over No14 (ervaring ingevuld 16 06 2011) Zingeving
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Piet heb ik leren kennen als iemand die heel snel tot iemands kern kan komen. Ik heb hem ervaren als zeer intuitief, wijs en integer.
 
Marion over No14 (ervaring ingevuld 16 06 2011) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 7
 
De kracht van Piet is dat hij heel snel en duidelijk kan aangeven waarom je vasthoudt aan bepaalde patronen. Bovendien geeft hij je ook de 'tools' om deze patronen te doorbreken.
 
Anne Smit over No14 (ervaring ingevuld 16 06 2011) Performance coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Piet Jansen is een betrokken coach die snel tot de kern weet te komen en in staat is verandering te weeg te brengen. Zijn methodiek is breed onderlegd en Piet weet de juiste snaar te raken. Je krijgt precies wat er nodig is! Piet gaat doelgericht te werk en met een open en aangename houding welke uitnodigt tot diepgang en dialoog. Een warme aanbeveling dus.
 
Gisette over No14 (ervaring ingevuld 16 06 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 6
 
Piet is iemand waar je je snel op je gemak voelt. Hij prikt zo door 'verbale kracht' heen en kan daarmee valkuilen makkelijk naar boven halen. Piet is scherp, laat je zelf nadenken en ondersteunt waar nodig.