advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Agressie

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Agressie (79 bureaus)Agressiecoaching is coaching die in verband staat met agressief gedrag. Misschien bent u zelf agressief benaderd en wilt u weten hoe u hiermee om kunt gaan. U kunt ook zelf boosheid en woede ervaren en willen leren hoe u deze boosheid/woede op een constructieve manier kunt uiten. Een agressiecoach kan hierbij helpen. Daarnaast zijn er agressietrainers die b.v. winkelpersoneel of hulpverleners trainen in het omgaan met agressie.

 
    1    3  4  5  6  7  8 
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Veerkracht voor individuele kindertherapie,Ouder-begeleiding en workshops. Trainer voor sociale vaardigheden & Weerbaarheid Begeleiding Rouw & Verlies Stervensbegeleiding
 

Integratieve kindertherapie is een kortdurende, effectieve vorm van psychotherapie voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het doel van de therapie is dat je kind weer met zelfvertrouwen in het leven staat. Het is bedoeld voor kinderen die zich, om welke reden dan ook, niet zo gelukkig voelen. Zij kunnen wel een steuntje gebruiken!
 

Praktijk Samen Deelen biedt orthopedagogische begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders.
 

Over-gevoel kindercoaching en kindermassage begeleidt en helpt kinderen en hun ouders wanneer het even tegenzit. Als kindercoach werk ik, Elske Bakker altijd oplossingsgericht. Daarnaast geef ik ook professionele kindermassage. Kindermassage is erop gericht om het teveel aan prikkels bij kinderen te verminderen.
 
    1    3  4  5  6  7  8 
 
advertentie