advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Autisme

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Autisme (88 bureaus)Autisme kenmerkt zich door beperkingen in de sociale interactie, de communicatie en zich steeds herhalend gedrag. Mensen met autisme hebben moeite met de sociale aspecten van communicatie. Dit komt doordat zij problemen hebben met het toekennen van betekenis aan woorden en door hun beperkte inlevingsvermogen. Een autismecoach kan helpen om beter te communiceren en meer ontspannen te leven en te werken.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9 
 

Ga samen met Ruth Urbach uit Zoetermeer aan de slag om overzicht te krijgen en te houden in uw huis, financiën en hoofd. Voel u weer thuis in uw eigen huis en krijg grip op uw geld!
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Omgaan met verlies. Bij Accept bent u welkom bij echtscheiding, verlies van werk, afnemende gezondheid, overlijden van een dierbare, met name bij rouw na suïcide / zelfdoding.
 

Ingrid Teulings begeleidt kinderen en ouders om te leren omgaan met heftig gedrag en aanleren van vaardigheden door intensieve ABA/PRT training.
 

Hoe vol is jou hoofd? Waar laat jij al je informatie en indrukken? Op school leren ze wat je moet leren, maar niet hoe je kan leren. Ontdek jouw leer strategie, schep orde in je lichaam en doe er je voordeel mee.
 

Voor ouders kan het lastig zijn; je kind zit niet lekker in zijn of haar vel, is boos of verdrietig. Of er is dagelijks strijd met je puber, schoolresultaten lopen terug en de gezelligheid thuis staat onder druk. Als kinder- en pubercoach help ik!
 

Heb jij ook besloten je vaker goed te willen voelen en dat je niet langer wil handelen met verdriet- angst- rouwverwerking- slapeloosheid- ruzie - geldgebrek en onvervulde wensen of verlangens? Dan is Saria Coaching er voor jou om jou je te ondersteunen. Zoek niet langer naar jouw taak hier, creëer jouw bestemming! Samen gaan we deze reis aan en solo vaar je uit!
 

Over-gevoel kindercoaching en kindermassage begeleidt en helpt kinderen en hun ouders wanneer het even tegenzit. Als kindercoach werk ik, Elske Bakker altijd oplossingsgericht. Daarnaast geef ik ook professionele kindermassage. Kindermassage is erop gericht om het teveel aan prikkels bij kinderen te verminderen.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9 
 
advertentie