advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Dyslexie

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Dyslexie (53 bureaus)Dyslexie, ook wel woordblindheid genoemd, is een term die gebruikt wordt voor een hardnekkig probleem met het accuraat en/of vlot lezen of spellen van woorden. Dyslexie komt zowel bij volwassenen als bij kinderen voor. Dyslexie kan lastig zijn bij (school)werk en in veel gevallen leidt het zelfvertrouwen er onder. De dyslexie coach kan u helpen om minder fouten te maken in uw schrijfwerk, uw zelfredzaamheid te vergroten en te werken vanuit rust en vertrouwen.

 
    1    3  4  5  6 
 

Coaching de Doorgang wil door op een zelfsturende, Socratische manier te bevragen, de ander zelf in staat stellen om zijn deur te openen en de juiste doorgang te vinden, zijn ontwikkeling tegemoet. We hanteren de methodiek van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Motto: Als je niet doorgaat met bewegen schiet je wortel.
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Talent in Onderwijs begeleidt kinderen en jongeren bij het leren. Wij werken vanuit de eigen kracht en talenten aan verdere ontwikkeling. Daarnaast leren wij leerkrachten om te gaan met verschillende leerstijlen en leerproblemen.
 

Brain4U geeft training bij spelling- en leesproblemen (dyslexie)
 

Hoe vol is jou hoofd? Waar laat jij al je informatie en indrukken? Op school leren ze wat je moet leren, maar niet hoe je kan leren. Ontdek jouw leer strategie, schep orde in je lichaam en doe er je voordeel mee.
 

Praktijk voor brede onderwijsondersteuning in Lelystad voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen Vreugd!Onderwijs gaat voor het totale plaatje en kijkt niet alleen naar de oppervlakte van het leerprobleem. Zij gaat op zoek naar de oorzaak, zodat het leerprobleem ook echt aangepakt wordt!
 

KrachtGericht geeft naast MatriXcoaching ook Psycho-Sociale Weerbaarheids-trainingen. Thema's zoals o.a. Op jezelf leren vertrouwen,je eigen probleem oplossen, Zorgen en opkomen voor jezelf worden dmv beweging, spel, tekenen, uitbeelden en het bespreken van eigen ervaring uitgewerkt.
 

Kinderen die hulp kunnen gebruiken op het gebied van faalangst, zelfvertrouwen, zelfbeeld, beelddenken,dyslexie,leerproblemen ,hoogsensitiviteit, meer/hoogbegaafdheid, boosheid, etc. kunnen terecht bij Kindercoachpraktijk "De Madelief" te Hoogeveen. Individuele coaching waarbij de coach meekijkt met het kind en op zoek gaat naar oplossingen en kwaliteiten van het kind.
 

Coaching en training van Hoog Sensitieve kinderen en hun ouders op oplossingsgerichte wijze. Hulp bij ontwikkelen van concentratie, aandacht en zelfvertrouwen. Resultaten: beter plannen (school)werk, meer innemen van je plek en meer met aandacht in het nu zijn waardoor je de kracht van je hoogsensitiviteit kunt ervaren.
 

Soms heb je ff iemand nodig Soms heb je ff iemand nodig. Iemand die een stukje met je meeloopt, iemand die naar je luistert, iemand die er voor je is. FF NODIG uit Apeldoorn, coacht kinderen en jongeren die vastlopen op verschillende vlakken, biedt ouders hulp bij opvoeden, maar traint ook volwassenen met angsten.
 
    1    3  4  5  6 
 
advertentie