advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    2    4  5  6  7  8  9  10 
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Ik help werkende moeders om meer balans te vinden in hun leven. Op een nuchtere en creatieve manier help ik jou met het bereiken van je doel: wat wil je veranderen? Waar ligt je focus? Samen zoeken we uit welke stappen hiervoor nodig zijn.
 

Trivister is er voor kinderen, volwassenen, relaties en gezinnen met NLP-coaching, counselling, training en workshops.
 

KidsTalk is een netwerk van professionele kinder- en oudercoaches. Wij zijn er speciaal voor jou als je wilt dat iemand even met je meekijkt. Iemand die jou met een open houding begeleidt naar een passende oplossing of verbetering. Versterking voor jou als kind, jongere of ouder.
 

Coaching voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Door middel van creatieve werkvormen, spelletjes zodat kinderen leren hun eigen kracht te kennen waardoor ze steviger in hun schoenen staan. Kinderen leren hun eigen kwaliteiten (her)ontdekken en vinden zo hun zelfvertrouwen.
 

Veerkracht voor individuele kindertherapie,Ouder-begeleiding en workshops. Trainer voor sociale vaardigheden & Weerbaarheid Begeleiding Rouw & Verlies Stervensbegeleiding
 

Voor ouders kan het lastig zijn; je kind zit niet lekker in zijn of haar vel, is boos of verdrietig. Of er is dagelijks strijd met je puber, schoolresultaten lopen terug en de gezelligheid thuis staat onder druk. Als kinder- en pubercoach help ik!
 

Integratieve kindertherapie is een kortdurende, effectieve vorm van psychotherapie voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het doel van de therapie is dat je kind weer met zelfvertrouwen in het leven staat. Het is bedoeld voor kinderen die zich, om welke reden dan ook, niet zo gelukkig voelen. Zij kunnen wel een steuntje gebruiken!
 

kinderpraktijk GRONDIG leert kinderen en hun opvoeders die veel in het hoofd hebben helder denken en stevig staan middels Kid's Skills, MatriXmethode en Rots en Water #HB #HSK #lerenleren
 

Praktijk voor brede onderwijsondersteuning in Lelystad voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen Vreugd!Onderwijs gaat voor het totale plaatje en kijkt niet alleen naar de oppervlakte van het leerprobleem. Zij gaat op zoek naar de oorzaak, zodat het leerprobleem ook echt aangepakt wordt!
 
    2    4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie