advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
  1    3    5  6  7  8  9  10 
 

Praktijk Samen Deelen biedt orthopedagogische begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders.
 

Vind je het lastig om de orde in orde de houden in de klas? Verlopen jouw lessen niet zoals je zou willen? Deltatrainingen biedt de oplossing. Na mijn training of coaching sta je ontspannen voor de klas, stel je je grenzen,heb je structuur in de les en motiveer je je leerlingen. Voor ouders en ouderavonden op scholen: Hoe coach ik mijn tiener?
 

Als Psycholoog en KinderPersonalcoach(Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam) bied ik mijn diensten aan. Ik ben werkzaam in Elburg en begeleid kinderen met te weinig zelfvertrouwen, afwachtend zijn of kinderen die juist beter willen leren omgaan met stress, afwijzing en teleurstelling. Het traject bestaat uit 1 intake met ouders, 5 kindsessies en 1 eindgesprek met de ouders. Uw kind is van harte welkom!
 

Coach4you2 werkt vanuit de overtuiging dat iedereen vanuit de basis goed is. Ik ben vooral rustig en werk vanuit mijn gevoel en ervaring. In een voor jou veilige omgeving gaan we in gesprek en vertel jij jouw verhaal. Want voor mij sta jij centraal. Spreek je "eigen taal" en ik zal proberen te verstaan.
 

Over-gevoel kindercoaching en kindermassage begeleidt en helpt kinderen en hun ouders wanneer het even tegenzit. Als kindercoach werk ik, Elske Bakker altijd oplossingsgericht. Daarnaast geef ik ook professionele kindermassage. Kindermassage is erop gericht om het teveel aan prikkels bij kinderen te verminderen.
 

OTEE draait al wat jaren mee in de trainingen. In 2006 is het besluit genomen om "alleen nog maar leuke dingen" te doen. Als we geen 'lol hebben' in uw opdracht doen we hem dus ook niet. Aan de andere kant, als we voor u aan de gang gaan doen we dat ook met volledige overtuiging en 100% inzet.
 

Steur Counselling & Coaching er zijn momenten in het leven dat u denkt: "dit kan zo niet langer er moet wat gaan veranderen..." Een goed gesprek kan dan helpen weer grip op de situatie te krijgen.
 

Als BGN-gewichtsconsulent geef ik voedingsadviezen en begeleid en adviseer ik gezonde mensen met gewichtsproblemen. Al mijn adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding en die van het Voedingscentrum. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen. Ook mensen met een beperking kunnen bij mij terecht. Autisme heeft mijn speciale aandacht, met name eetproblemen.
 

Iedereen heeft er recht op het beste resultaat uit zijn ontwikkeling te halen. Woltinge Training en Coaching richt zich hierbij op jeugd en jongeren van 8 tot 24 jaar. Specialist in Jongerencoaching en Trainingen gericht op sociaal emotionele weerbaarheid voor kind, jongere en jongvolwassene, maar ook ouders kunnen hier met vragen terecht.
 

De bewogen beweger Gezondheid + Energie = Winst + Geluk. Voor ondernemers en particulieren. Voeding, beweging, massage, coaching en online coaching.
 
  1    3    5  6  7  8  9  10 
 
advertentie