advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
  1  2    4    6  7  8  9  10 
 

Door mijn open en positieve mind, humor, eerlijke en integere houding weet ik snel het vertrouwen van mijn cliënten te winnen en ze te prikkelen. Door mijn werk- en levenservaring ben ik in staat om m.b.v. oplossingsgerichte methodieken mensen weer in hun kracht te zetten zodat zij hun doelen kunnen verwezenlijken.
 

Papillon-Coaching heeft een franchise met VraagKracht voor pedagogische thuishulp en trainingen. Korte programma's door oplossingsgericht werken. Geweldloos Verzet voor opvoeders die te maken krijgen met kinderen die (zelf)destructief gedrag vertonen.
 

Kinderen die hulp kunnen gebruiken op het gebied van faalangst, zelfvertrouwen, zelfbeeld, beelddenken,dyslexie,leerproblemen ,hoogsensitiviteit, meer/hoogbegaafdheid, boosheid, etc. kunnen terecht bij Kindercoachpraktijk "De Madelief" te Hoogeveen. Individuele coaching waarbij de coach meekijkt met het kind en op zoek gaat naar oplossingen en kwaliteiten van het kind.
 

Diana Ewouds Jeugdzorg en communicatie Ouderschap na scheiding Opvoedingsondersteuning
 

AHA Coaching & Advies is opgericht door André Homma. Jongeren en hun ouders die tegen problemen aanlopen, kunnen hier terecht voor coaching, advies en training. AHA Coaching & Advies valt te vergelijken met "Pechhulp voor onderweg" De hulp is: •van korte duur en intensief •heel direct en oplossingsgericht •onmiddellijk bereikbaar voor iedereen in nood. AHA Coaching & Advies werkt heel flexibel op maat om bij hoogdringende situatie's een antwoord te kunnen bieden.
 

Ik help ouders omgaan met hun kind met een verstandelijke beperking of meervoudige beperking waardoor zij zich gelukkiger voelen en er een positieve flow in het gezin komt.
 

Laten en Doen richt zich in het bijzonder op jongeren. Met humor én confrontatie doorbreken wij graag negatieve patronen. Een nieuwe houding of ander gedrag leidt tot nieuwe successen. Niet af en toe, maar het liefst dagelijks. Ook jongeren willen zich graag succesvol voelen. Succesvol worden is een kwestie van dingen Laten en dingen Doen.
 

Holistische orthopedagogische praktijk voor alle opvoeding en onderwijszaken. Begeleiding en mindfulness voor ouders en kinderen.
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Soms heb je ff iemand nodig Soms heb je ff iemand nodig. Iemand die een stukje met je meeloopt, iemand die naar je luistert, iemand die er voor je is. FF NODIG uit Apeldoorn, coacht kinderen en jongeren die vastlopen op verschillende vlakken, biedt ouders hulp bij opvoeden, maar traint ook volwassenen met angsten.
 
  1  2    4    6  7  8  9  10 
 
advertentie