advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
  1  2  3    5    7  8  9  10 
 

Coaching en training van Hoog Sensitieve kinderen en hun ouders op oplossingsgerichte wijze. Hulp bij ontwikkelen van concentratie, aandacht en zelfvertrouwen. Resultaten: beter plannen (school)werk, meer innemen van je plek en meer met aandacht in het nu zijn waardoor je de kracht van je hoogsensitiviteit kunt ervaren.
 

Wij zijn er voor jong en oud, die balans zoeken in hun leven. Zit je niet goed in je vel, en heb je last van angsten, faalangst, pesten, burn out, woede aanvallen, vermoeidheid, trauma, onzekerheid etc. Dan zijn wij er voor jou!
 

Bureau voor Outplacement loopbaancoaching, re-integratie (2espoor)
 

Evolo coaching is specifiek gericht op het coachen/begeleiden van de puber en zijn directe omgeving met als doel het leven aangenamer te maken. Evolo coaching geeft tevens trainingen en workshops die direct gerelateerd zijn aan de jongerenbegeleiding in het algemeen
 

Neem de regie over je leven in eigen hand en voel je weer in balans! Jij kunt kiezen, blijf je doen wat je altijd deed dan zul je krijgen wat je altijd kreeg! Maak de keuze en ontdek je "eigen" wijsheid! Graag help ik jou daarbij! Kijk voor meer informatie op de website van Re-spectcoaching
 

Goedbloed Kids Coaching (Orthopedagoog) biedt begeleiding bij opvoeden en leren aan baby's tot jongvolwassenen en hun ouders: o.a. eten, AD(H)D, ASS, VB/LB, dyslexie, dyscalculie, etc. Goedbloed Kids Coaching werkt vraaggericht, ook aan huis en op school.
 

Straal Den Haag: Personal coaching, trainingen en workshops richt zich op particulieren en bedrijven. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Straal Den Haag biedt begeleiding bij persoonlijke en professionele groei.
 

Wil jij gelukkig zijn, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Dan kan lifecoaching iets voor jou betekenen. Wil jij minder stress op het werk of in je gezin, sterker in je schoenen staan of meer grip op de opvoeding van je kinderen. Neem dan contact met ons op!
 

Coaching en training. Gericht op persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Op een inspirerende, authentieke, innovatieve, creatieve en transformerende wijze verbinden van Hoofd, Hart en Handen. Dat stelt Met Jamila zich ten doel in het begeleiden en verbinden van mensen en organisatie met hun innerlijke krachten!
 

IntoSteps is een wandelcoachingpraktijk voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Individuele coaching met de natuur als spiegel voor jezelf.
 
  1  2  3    5    7  8  9  10 
 
advertentie