advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
  2  3  4  5    7    9  10  11 
 

Praktijk voor psychosociale en levensbeschouwelijke counselling alsmede coaching. Met name via email. Plan van aanpak en methoden worden per persoon bekeken en in overleg met cliënt bepaald. Specialisaties zijn onder andere: vraagstukken met het oog op zingeving en spiritualiteit, chronische pijnklachten, fibromyalgie, ADD, gewichtsbeheersing.
 

Fulcoaching heeft een fijne neus voor het imago van opinion leaders, politici, managers, bedrijven en organisaties. De volle dochter FCJunior zoekt samen met jongeren naar verborgen of ondergesneeuwd talent en reikt verrassende oplossingsrichtingen aan, zonder de regie over te nemen. Soliede, betrokken en creatief.
 

De Hefboom Instituut voor persoonlijke ontwikkeling, coaching en advies. Door de combinatie van cognitieve therapie, NLP en Mindfulness is de coaching door de gecertificeerde coaches van de Hefboom buitengewoon effectief. Succes gegarandeerd.
 

Van der Burgt Coaching is gecertificeerd EVC-assessor en beschikt over het Blik op Werk-keurmerk, hetgeen garant staat voor een goede bedrijfsvoering, hoog slagingspercentage en tevredenheid bij opdrachtgevers en cliënten (cliënten waarderen ons met het rapportcijfer 8,7, en opdrachtgevers met een 8,6!).
 

Mijn werkwijze is holistisch, dus met de mens in zijn geheel. Ik werk met kinderen en volwassenen. De mens heeft alle antwoorden/oplossingen in zichzelf en ik help om dat boven tafel te krijgen, zodat de cliënt zelf de touwtjes weer in handen kan nemen.
 

Straal biedt unieke en creatieve trainingen en coaching! Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, jongeren trainingen, kindercoaching. Wij hebben alles in huis om ieder individu weer te laten stralen. Omdat we zijn aangesloten bij de NFG komt coaching eventueel voor vergoeding in aanmerking.
 

Erkend dyslexie instituut voor ernstige enkelvoudige dyslexie. Diagnostiek en behandeling van dyslexie, ADHD, Autisme. Tenslotte kunnen we helpen bij vragen over capaciteiten en sociaal emotionele problemen.
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

In Deventer en Rotterdam begeleid ik als gestalttherapeut en coach mensen met persoonlijke problemen, rouw, traumatische ervaringen, burnout, zingevingsvraagstukken, moeilijkheden in het werk. Naast de ondersteuning van een brede doelgroep is een specifiek aandachtsgebied in mijn werk het begeleiden van mensen met een (extra) hoge intelligentie en/of wetenschappelijke achtergrond. Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn voor mij aandacht, empathie, authenticiteit, persoonlijke mogelijkheden, contact, bezieling, creativiteit.
 

Kleur je leven! Kleur in combinatie met NLP zet je in beweging, houd je in balans. Door bewust om te gaan met het dragen en je te omgeven met kleur kan je het heft in eigen handen nemen. Jezelf leren kennen en staan voor je innerlijke harmonie en kracht.
 
  2  3  4  5    7    9  10  11 
 
advertentie