advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
  4  5  6  7    9    11  12  13 
 

PURPL geeft coaching,workshops en advies aan kinderen en volwassenen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld yoga, meditatie en mindfulness lessen volgen of een verfrissende en inspirerende workshop. Ben je op zoek naar coaching ? Ook dat kan. Wij coachen volwassenen maar ook kinderen. Misschien zit je even vast en heb je een kort advies nodig ? Wij helpen je graag. Kijk maar eens rond op onze site wat wij jou aan te bieden hebben.
 

Mijn praktijk is gericht op coachen van een probleemsituatie, ik werk zelfstandig als gediplomeerd Life Coach, maar zeker ook graag in aanmerking wil komen bij instellingen of bureau's in deze branch, hierbij is alles welkom.
 

Praktijk voor mediamieke coaching en Therapie. De antwoorden en wegwijzers die ik als medium voor jou krijg kunnen je verder helpen in jouw situatie en geven richting aan. Naast de helderziende consulten kun je ook voor therapie bij mij terecht. Ook tijdens therapie is de waarneming voor mij een zeer belangrijke informatiebron.
 

Counselling Delft is een praktijk voor Counselling & Coaching, Training en Advies.
 

British-born professional, based in Amsterdam with nearly 20 years experience in international business and a qualified life coach since 2004. Specialised in helping people thrive and be happy.
 

Elgers Coaching biedt coaching op verschillende leefgebieden. Iedereen heeft wel eens een moment dat alles teveel wordt.De oorzaak kan divers zijn. Het zijn levensvragen, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen. Dan is het prettig dat er dan iemand een duwtje in de rug geeft. Daar kan Elgers coaching bij helpen.
 

Ondernemerscoach. Als het goed gaat met de ondernemer gaat het goed met de onderneming. Helpt leidinggevenden met inspirerend en vernieuwend leiderschap.
 

EFT coaching voor meer persoonlijke effectiviteit in je leven. - in je kracht staan - blokkades oplossen - je waardevol voelen - eindelijk stoppen met roken of afvallen
 

Als holistisch tekendocent, coach beeldend en creatief communicatie specialist geloof ik in het vermogen van ieder individu om zichzelf te begrijpen en te veranderen. Tekenen en schilderen is een goede en veilige manier om gevoelsleven te onderzoeken en zichtbaar te maken. Het beeld wordt gebruikt om tot inzicht en oplossingen te komen bij levensvragen.
 

Coaching, relatietherapie en individuele psychotherapie in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook 's avonds en in het weekend.
 
  4  5  6  7    9    11  12  13 
 
advertentie