advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen (183 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
  5  6  7  8    10    12  13  14 
 

Coaching vanuit de kern Coaching en training voor groep of individuen
 

Evenwicht biedt Training, Coaching en Advies aan organisaties en hun medewerkers. Ook voor particulieren hebben wij een scala aan mogelijkheden. Wij opereren landelijk in elk marktsegment. Evenwicht helpt talent te ontwikkelen en zet organisaties in hun kracht. Wij laten mensen op hún manier succesvol zijn. Advies en ondersteuning van organisaties in veranderprocessen is één van de speerpunten van Evenwicht Training en Coaching. Om talent te ontwikkelen en veranderingen te bewerkstelligen zet Evenwicht een palet van producten in zoals: Trainingen Teambuilding Organisatie advies Leiderschapsontwikkeling Coaching DISC Persoonlijkheidsprofiel Naast Training en Coaching biedt Evenwicht professionele HR ondersteuning en advies in het MKB Heeft u niet genoeg personeel om een P&O functionaris in dienst te nemen, maar wilt u wel dat uw personeelsdossiers op orde zijn en uw contracten goed "dichtgetimmerd" zitten? Wij bieden onze diensten op maat; zelf bepaald u welke diensten op dit moment nodig zijn in uw organisatie
 

Als onafhankelijke contractvrije geregistreerde gestalttherapeut begeleid ik sinds 2005 individuele cliënten, stellen en groepen waarbij gestalttherapie en bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Je bent van harte welkom, Pascal Horvers
 

Integratieve psychotherapie gebruikt gedragstherapie, cognitieve therapie en hypnotherapie .Hierdoor kun je op drie manieren de klacht onderzoeken. Veel problemen vinden hun oorzaak in overtuigingen die al vroeger in de jeugd zijn gevormd. Deze conclusies liggen vaak op onderbewust niveau. Als deze worden onderzocht en ge-update geven ze ruimte, nieuwe inzichten en energie. Dit heeft zijn effect op zowel persoonlijk als zakelijk terrein. Als je groeit nemen zowel je krachten in je privé-leven als op de werkvloer toe. HELP JEZELF BIJ JE KRACHT TE KOMEN. HELP JEZELF BIJ JE KRACHT TE KOMEN.
 

Ontdek de kracht van jezelf en leef het leven dat je droomt! Jij bent uniek. Kom tot je kern bij Eszenza.
 

Je wilt graag een beter, zinvoller en aangenamer leven. Wat heeft invloed op jouw huidige levenskwaliteit en wat kun je doen om dat te veranderen? Je wilt het graag anders maar weet niet wat of hoe dat aan te pakken.
 

Master Professional(Personal) Organizer,Budgetcoach en AD(H)D coach die persoonlijke ondersteuning biedt bij organiseren, opruimen, plannen, agenderen, budgetteren en social media. Ik help door: samen de handen uit de mouwen te steken taken over te nemen, advies en coaching begeleiden jongeren met plannen en organiseren workshops en lezingen.
 

Coachtime, bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coachtime helpt mensen verder met nieuwe inzichten en inspiratie. Andere doelen bereiken, in zaklijke- of privésituaties.
 

Minerva Counseling & Coaching Breda is een praktijk voor psychosociale therapie, relatietherapie en coaching.
 

CanDo LifeCoaching maakt het onzichtbare (verborgen emoties) zichtbaar met de CanDo Methode™. Persoonlijke Stress Analyse, ontdek de stress die onbewust aanwezig is.
 
  5  6  7  8    10    12  13  14 
 
advertentie