advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, ABvC registercounsellor (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling)

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, ABvC registercounsellor (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) (19 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Laat je angsten, stress en onzekerheden los met EFT! EigenWaarde Counselling/EFT Coaching Amsterdam biedt hulp bij het opruimen en loslaten van onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen, die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wilt. "Je kan niet bepalen hoe de wind staat, maar wel hoe je je zeilen zet!"
 

Rouw en verlies zijn onderdeel van ons leven. Soms kun je moeite hebben om het verlies te integreren in je leven en loop je tegen belemmeringen aan. Bij Virtus Praktijk kun je terecht voor verlies na overlijden, zelfdoding, en verlies door ziekte of beperkingen. Naast verliesbegeleiding werk ik als jobcoach in de begeleiding van mensen met autisme, ADHD en niet-aangeboren hersenletsel op de werkplek.
 

Trivister is er voor kinderen, volwassenen, relaties en gezinnen met NLP-coaching, counselling, training en workshops.
 

Voor ouders kan het lastig zijn; je kind zit niet lekker in zijn of haar vel, is boos of verdrietig. Of er is dagelijks strijd met je puber, schoolresultaten lopen terug en de gezelligheid thuis staat onder druk. Als kinder- en pubercoach help ik!
 

kinderpraktijk GRONDIG leert kinderen en hun opvoeders die veel in het hoofd hebben helder denken en stevig staan middels Kid's Skills, MatriXmethode en Rots en Water #HB #HSK #lerenleren
 

Steur Counselling & Coaching er zijn momenten in het leven dat u denkt: "dit kan zo niet langer er moet wat gaan veranderen..." Een goed gesprek kan dan helpen weer grip op de situatie te krijgen.
 

Ik help ouders omgaan met hun kind met een verstandelijke beperking of meervoudige beperking waardoor zij zich gelukkiger voelen en er een positieve flow in het gezin komt.
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Coaching voor Kinderen en Volwassenen
 

Wij geloven dat iedereen vrij kan zijn van depressiviteit en angst zonder medicatie. Neem vandaag contact met ons op voor het meest effectieve programma!
 
    1   
 
advertentie