advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, BIG registratie

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, BIG registratie (7 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Coaching voor Kinderen en Volwassenen
 

Erkend dyslexie instituut voor ernstige enkelvoudige dyslexie. Diagnostiek en behandeling van dyslexie, ADHD, Autisme. Tenslotte kunnen we helpen bij vragen over capaciteiten en sociaal emotionele problemen.
 

Ons bureau geeft sinds 2000 multidiciplinaire adviezen voor allerlei medische en paramedische problemen. Voor de daadwerkelijke uitvoering hebben wij vele disciplines in huis. Mochten wij de discipline niet in huis hebben dan beschikken wij over een competent netwerk van therapeuten.
 

BTSW staat voor Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen. Onze organisatie richt zich enerzijds op eerstelijns psychologische hulpverlening bij jeugdigen en volwassenen en is anderzijds gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en topsport.
 

Graag bied ik advies en ondersteuning bij de opvoeding en bij het versterken van de band met uw kind. Dat kan o.a. door middel van opvoedondersteuning via de VIPP-SD videobegeleiding. Aan de hand van een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken wat ik voor u kan doen en hoe ik u het beste kan helpen.
 

Coaching voor jongeren en hun directe omgeving, die vastlopen, zich zorgen maken, iets willen veranderen maar niet goed weten hoe, wat of waar te beginnen. Le PapillonCoaching heeft veel ervaring met jongeren die zichzelf beschadigen.
 

Voor iedereen, jong en oud, die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken bied ik dat steuntje.
 
    1   
 
advertentie