advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Den Helder

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Den Helder (5 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Coaching voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Door middel van creatieve werkvormen, spelletjes zodat kinderen leren hun eigen kracht te kennen waardoor ze steviger in hun schoenen staan. Kinderen leren hun eigen kwaliteiten (her)ontdekken en vinden zo hun zelfvertrouwen.
 

Coaching, relatietherapie en individuele psychotherapie in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook 's avonds en in het weekend.
 

Diana van Wees een eigen praktijk in persoonlijke ontwikkeling als persoonlijk (therapeutisch) begeleider, coach en trainer. Zij is geïnteresseerd in de diepere beweegredenen van de mens: “Wat drijft mij?” en “Waarom doe ik wat ik doe?”. Naast individuele begeleiding bied zij meerdere vormen aan om een stap verder te komen in persoonlijke ontwikkeling t.a.v. werk en privéleven. Ook t.a.v. ontwikkeling binnen organisaties m.b.t. bedrijfsprocessen en (bedrijfscultuur)veranderingen. De vormen zijn o.a. workshops, familie- , systeem- en organisatieopstellingen en (bedrijfs)trainingen.
 

Hartman Re-integratie is gespeculeerd in het begeleiden van mensen naar ander werk via re-integratie spoor 2, outplacement, loopbaanadvies en coaching. Actief in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.
 

Online Coaching via Skype of FaceTime? In de meeste gevallen kan loopbaancoaching of Life Coaching ook gewoon online plaatsvinden vanaf een locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld via Skype of FaceTime en scheelt in de kosten omdat er geen locatie nodig is. Hierdoor kan ik je vanuit heel Nederland helpen met je coach vraag!
 
    1   
 
advertentie