advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Dierenfeedback

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Dierenfeedback (4 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Personal Coaching en business coach: voor sfeer en begeleiding op jouw maat, oa in Breda/ Etten-Leur en Veldhoven/Eindhoven. Creƫer het zakelijke en persoonlijke leven waar jij gelukkig van wordt! Voor relatieproblemen, stress, depressie, burn-out en angst. Ik vind ervaringsdeskundigheid belangrijker dan certificering. Natuurlijk beschik ik over allerlei certificaten op mijn vakgebieden maar die zijn ondergeschikt aan het geven van AANDACHT aan mijn klant.
 

Tashunka coaching verzorgt training en coaching met behulp van paarden voor individuen en bedrijven. Met het paard gaan we zoek naar onderliggende emoties, spanningsvelden of blokkades. De interactie tussen paard, team, persoon en de coach geeft heldere inzichten wat succesvolle verandering mogelijk maakt.
 

In het prachtige Limburgse landschap gaan we met de paarden uit het hoofd terug naar het gevoel!
 

Voor als je rust wilt en krachtig in het leven wilt staan. Voor als je grenzen wilt aangeven en toch de relatie goed wilt houden. Voor als je keuzes wilt maken die passen bij jouw unieke levensverhaal. Wij bieden je rust en oprechte aandacht in deze hectische maatschappij. Omdat je gezien wil worden zoals je echt bent.
 
    1   
 
advertentie