advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Energetisch

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Energetisch (33 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1    3  4 
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Laten en Doen richt zich in het bijzonder op jongeren. Met humor én confrontatie doorbreken wij graag negatieve patronen. Een nieuwe houding of ander gedrag leidt tot nieuwe successen. Niet af en toe, maar het liefst dagelijks. Ook jongeren willen zich graag succesvol voelen. Succesvol worden is een kwestie van dingen Laten en dingen Doen.
 

Holistische orthopedagogische praktijk voor alle opvoeding en onderwijszaken. Begeleiding en mindfulness voor ouders en kinderen.
 

Coaching en training van Hoog Sensitieve kinderen en hun ouders op oplossingsgerichte wijze. Hulp bij ontwikkelen van concentratie, aandacht en zelfvertrouwen. Resultaten: beter plannen (school)werk, meer innemen van je plek en meer met aandacht in het nu zijn waardoor je de kracht van je hoogsensitiviteit kunt ervaren.
 

Wij zijn er voor jong en oud, die balans zoeken in hun leven. Zit je niet goed in je vel, en heb je last van angsten, faalangst, pesten, burn out, woede aanvallen, vermoeidheid, trauma, onzekerheid etc. Dan zijn wij er voor jou!
 

Neem de regie over je leven in eigen hand en voel je weer in balans! Jij kunt kiezen, blijf je doen wat je altijd deed dan zul je krijgen wat je altijd kreeg! Maak de keuze en ontdek je "eigen" wijsheid! Graag help ik jou daarbij! Kijk voor meer informatie op de website van Re-spectcoaching
 

Wij geloven dat iedereen vrij kan zijn van depressiviteit en angst zonder medicatie. Neem vandaag contact met ons op voor het meest effectieve programma!
 

Mijn werkwijze is holistisch, dus met de mens in zijn geheel. Ik werk met kinderen en volwassenen. De mens heeft alle antwoorden/oplossingen in zichzelf en ik help om dat boven tafel te krijgen, zodat de cliënt zelf de touwtjes weer in handen kan nemen.
 

Een Lifecoach kijkt naar de hele persoon en helpt mee om de balans terug te vinden en om te groeien als persoon, niet alleen in werk maar ook (misschien wel vooral) privé.
 

Ons bureau geeft sinds 2000 multidiciplinaire adviezen voor allerlei medische en paramedische problemen. Voor de daadwerkelijke uitvoering hebben wij vele disciplines in huis. Mochten wij de discipline niet in huis hebben dan beschikken wij over een competent netwerk van therapeuten.
 
    1    3  4 
 
advertentie