advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Enschede

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Enschede (9 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Coaching de Doorgang wil door op een zelfsturende, Socratische manier te bevragen, de ander zelf in staat stellen om zijn deur te openen en de juiste doorgang te vinden, zijn ontwikkeling tegemoet. We hanteren de methodiek van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Motto: Als je niet doorgaat met bewegen schiet je wortel.
 

Over-gevoel kindercoaching en kindermassage begeleidt en helpt kinderen en hun ouders wanneer het even tegenzit. Als kindercoach werk ik, Elske Bakker altijd oplossingsgericht. Daarnaast geef ik ook professionele kindermassage. Kindermassage is erop gericht om het teveel aan prikkels bij kinderen te verminderen.
 

Wij zijn er voor jong en oud, die balans zoeken in hun leven. Zit je niet goed in je vel, en heb je last van angsten, faalangst, pesten, burn out, woede aanvallen, vermoeidheid, trauma, onzekerheid etc. Dan zijn wij er voor jou!
 

In Deventer en Rotterdam begeleid ik als gestalttherapeut en coach mensen met persoonlijke problemen, rouw, traumatische ervaringen, burnout, zingevingsvraagstukken, moeilijkheden in het werk. Naast de ondersteuning van een brede doelgroep is een specifiek aandachtsgebied in mijn werk het begeleiden van mensen met een (extra) hoge intelligentie en/of wetenschappelijke achtergrond. Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn voor mij aandacht, empathie, authenticiteit, persoonlijke mogelijkheden, contact, bezieling, creativiteit.
 

PURPL geeft coaching,workshops en advies aan kinderen en volwassenen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld yoga, meditatie en mindfulness lessen volgen of een verfrissende en inspirerende workshop. Ben je op zoek naar coaching ? Ook dat kan. Wij coachen volwassenen maar ook kinderen. Misschien zit je even vast en heb je een kort advies nodig ? Wij helpen je graag. Kijk maar eens rond op onze site wat wij jou aan te bieden hebben.
 

Master Professional(Personal) Organizer,Budgetcoach en AD(H)D coach die persoonlijke ondersteuning biedt bij organiseren, opruimen, plannen, agenderen, budgetteren en social media. Ik help door: samen de handen uit de mouwen te steken taken over te nemen, advies en coaching begeleiden jongeren met plannen en organiseren workshops en lezingen.
 

Online Coaching via Skype of FaceTime? In de meeste gevallen kan loopbaancoaching of Life Coaching ook gewoon online plaatsvinden vanaf een locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld via Skype of FaceTime en scheelt in de kosten omdat er geen locatie nodig is. Hierdoor kan ik je vanuit heel Nederland helpen met je coach vraag!
 

De coachpraktijk voor iedereen die te maken heeft met ouderschap, opvoeden en opgroeien. Vooral als het even niet gaat zoals je graag zou willen!
 

Jenny Grooters Praktijk voor Begeleiding en Counselling.Gezondheidscentrum Windmolenbroek, Almelo. Specialisaties: Rouw- Verlies- Echtscheiding- Hooggevoeligheid- Burn-out Hulp bij alles wat je leven op z'n kop zet en waar je zelf niet meer uit komt. Vraag vrijblijvend informatie. Gewoon omdat het soms te veel is...
 
    1   
 
advertentie