advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, € 100,- tot € 125,-

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, € 100,- tot € 125,- (19 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Laten en Doen richt zich in het bijzonder op jongeren. Met humor én confrontatie doorbreken wij graag negatieve patronen. Een nieuwe houding of ander gedrag leidt tot nieuwe successen. Niet af en toe, maar het liefst dagelijks. Ook jongeren willen zich graag succesvol voelen. Succesvol worden is een kwestie van dingen Laten en dingen Doen.
 

Latitude opleidingen is een opleidingsinstituut voor systemisch werken: familieopstellingen en organisatieopstellingen. Naast opleidingen bieden we workshops, trainingen, organisatieadvies en coaching aan, allemaal gebaseerd op systemisch werken. De kracht van dit werk, de helderheid, de diepgang en de oneindige mogelijkheden bij persoonlijke en organisatievragen blijven ons verrassen en stimuleren.
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

In Deventer en Rotterdam begeleid ik als gestalttherapeut en coach mensen met persoonlijke problemen, rouw, traumatische ervaringen, burnout, zingevingsvraagstukken, moeilijkheden in het werk. Naast de ondersteuning van een brede doelgroep is een specifiek aandachtsgebied in mijn werk het begeleiden van mensen met een (extra) hoge intelligentie en/of wetenschappelijke achtergrond. Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn voor mij aandacht, empathie, authenticiteit, persoonlijke mogelijkheden, contact, bezieling, creativiteit.
 

Ons bureau geeft sinds 2000 multidiciplinaire adviezen voor allerlei medische en paramedische problemen. Voor de daadwerkelijke uitvoering hebben wij vele disciplines in huis. Mochten wij de discipline niet in huis hebben dan beschikken wij over een competent netwerk van therapeuten.
 

BTSW staat voor Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen. Onze organisatie richt zich enerzijds op eerstelijns psychologische hulpverlening bij jeugdigen en volwassenen en is anderzijds gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en topsport.
 

Evenwicht biedt Training, Coaching en Advies aan organisaties en hun medewerkers. Ook voor particulieren hebben wij een scala aan mogelijkheden. Wij opereren landelijk in elk marktsegment. Evenwicht helpt talent te ontwikkelen en zet organisaties in hun kracht. Wij laten mensen op hún manier succesvol zijn. Advies en ondersteuning van organisaties in veranderprocessen is één van de speerpunten van Evenwicht Training en Coaching. Om talent te ontwikkelen en veranderingen te bewerkstelligen zet Evenwicht een palet van producten in zoals: Trainingen Teambuilding Organisatie advies Leiderschapsontwikkeling Coaching DISC Persoonlijkheidsprofiel Naast Training en Coaching biedt Evenwicht professionele HR ondersteuning en advies in het MKB Heeft u niet genoeg personeel om een P&O functionaris in dienst te nemen, maar wilt u wel dat uw personeelsdossiers op orde zijn en uw contracten goed "dichtgetimmerd" zitten? Wij bieden onze diensten op maat; zelf bepaald u welke diensten op dit moment nodig zijn in uw organisatie
 

Minerva Counseling & Coaching Breda is een praktijk voor psychosociale therapie, relatietherapie en coaching.
 
    1   
 
advertentie