advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Frans

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Frans (4 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

iQ Coaches Leiden biedt jobcoaching en levenscoaching voor (jong)volwassenen met autisme, ADHD al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid.
 

Evenwicht biedt Training, Coaching en Advies aan organisaties en hun medewerkers. Ook voor particulieren hebben wij een scala aan mogelijkheden. Wij opereren landelijk in elk marktsegment. Evenwicht helpt talent te ontwikkelen en zet organisaties in hun kracht. Wij laten mensen op hún manier succesvol zijn. Advies en ondersteuning van organisaties in veranderprocessen is één van de speerpunten van Evenwicht Training en Coaching. Om talent te ontwikkelen en veranderingen te bewerkstelligen zet Evenwicht een palet van producten in zoals: Trainingen Teambuilding Organisatie advies Leiderschapsontwikkeling Coaching DISC Persoonlijkheidsprofiel Naast Training en Coaching biedt Evenwicht professionele HR ondersteuning en advies in het MKB Heeft u niet genoeg personeel om een P&O functionaris in dienst te nemen, maar wilt u wel dat uw personeelsdossiers op orde zijn en uw contracten goed "dichtgetimmerd" zitten? Wij bieden onze diensten op maat; zelf bepaald u welke diensten op dit moment nodig zijn in uw organisatie
 

Integratieve psychotherapie gebruikt gedragstherapie, cognitieve therapie en hypnotherapie .Hierdoor kun je op drie manieren de klacht onderzoeken. Veel problemen vinden hun oorzaak in overtuigingen die al vroeger in de jeugd zijn gevormd. Deze conclusies liggen vaak op onderbewust niveau. Als deze worden onderzocht en ge-update geven ze ruimte, nieuwe inzichten en energie. Dit heeft zijn effect op zowel persoonlijk als zakelijk terrein. Als je groeit nemen zowel je krachten in je privé-leven als op de werkvloer toe. HELP JEZELF BIJ JE KRACHT TE KOMEN. HELP JEZELF BIJ JE KRACHT TE KOMEN.
 

Gabrie de Groot Body en Mind biedt begeleiding in: - Persoonlijke begeleiding - Vinden van balans - Ziekteverzuim preventie - Biofeedback en Neurofeedback training - Loopbaanbegeleiding - Re-integratie - Stijl van leidinggeven - Leiderschap - Boeien en binden - Teambuilding - Time management
 
    1   
 
advertentie