advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Gratis

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Gratis (7 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Als onafhankelijke contractvrije geregistreerde gestalttherapeut begeleid ik sinds 2005 individuele cliënten, stellen en groepen waarbij gestalttherapie en bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Je bent van harte welkom, Pascal Horvers
 

We zijn een jong bedrijf met gespecialiseerde coaches. Naast coaching hebben zijn we opgeleid tot mediator en kunnen we vanuit onze jarenlange ervaring advies en training geven aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We gebruiken onze skills altijd om een optimaal resultaat bij onze klant te bewerkstelligen. Intake (max. 1 uur) bieden we gratis aan.
 

Vanaf 2010 begeleid Xante PGB volwassenen en kinderen met allerlei problemen, waaronder ADHD of autismeproblematiek. Na afronding van mijn opleiding als Toegepast Psycholoog ben ik in opleiding tot paardencoach en zoek hiervoor oefencoachees. Heb je een vraag waar je graag aan wilt werken in de buitenlucht met beide voeten op de grond? Laat het me weten. Geen kosten!
 

Online Coaching via Skype of FaceTime? In de meeste gevallen kan loopbaancoaching of Life Coaching ook gewoon online plaatsvinden vanaf een locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld via Skype of FaceTime en scheelt in de kosten omdat er geen locatie nodig is. Hierdoor kan ik je vanuit heel Nederland helpen met je coach vraag!
 

Coach voor Jongeren van 10-18 jaar Gericht op hulp bij faalangst & rouw Korte trajecten, snelle hulp
 

Een kleinschalig, laagdrempelig en open.
 

Graag bied ik advies en ondersteuning bij de opvoeding en bij het versterken van de band met uw kind. Dat kan o.a. door middel van opvoedondersteuning via de VIPP-SD videobegeleiding. Aan de hand van een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken wat ik voor u kan doen en hoe ik u het beste kan helpen.
 
    1   
 
advertentie