advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Haarlem

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Haarlem (22 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1    3 
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Ik help werkende moeders om meer balans te vinden in hun leven. Op een nuchtere en creatieve manier help ik jou met het bereiken van je doel: wat wil je veranderen? Waar ligt je focus? Samen zoeken we uit welke stappen hiervoor nodig zijn.
 

Bureau voor Outplacement loopbaancoaching, re-integratie (2espoor)
 

IntoSteps is een wandelcoachingpraktijk voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Individuele coaching met de natuur als spiegel voor jezelf.
 

Brainfact is een (GZ-)psychologenpraktijk voor neurofeedbackbehandeling, QEEG-onderzoek en wetenschappelijk onderzoek. Brainfact specialiseert zich sinds 2007 in neurofeedback, maar past aanvullend interventies en modellen toe, o.a. uit de Transactionele Analyse. Veel ervaring is er met kinderen en adolescenten met leer-, ontwikkelings-en gedragsproblemen en met volwassenen met (beginnende) burnout-klachten en niet-aangeboren hersenletsel.
 

iQ Coaches Leiden biedt jobcoaching en levenscoaching voor (jong)volwassenen met autisme, ADHD al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid.
 

EFT coaching voor meer persoonlijke effectiviteit in je leven. - in je kracht staan - blokkades oplossen - je waardevol voelen - eindelijk stoppen met roken of afvallen
 

Coaching vanuit de kern Coaching en training voor groep of individuen
 

Praktijk 360 graden werkt op basis van de Transactionele Analyse. Een wereldwijde methode die de afgelopen 40 jaar grondig uitgewerkt is en effectief is gebleken. We gaan samen op weg om nieuw inzicht te krijgen in oud gedrag, nieuw inzicht in hoe jij jouw leven anders kan vorm geven. Daar ga je mee oefenen en al snel zal je merken dat het inderdaad anders kan.
 
    1    3 
 
advertentie