advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Kledingindustrie

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Kledingindustrie (4 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Als onafhankelijke contractvrije geregistreerde gestalttherapeut begeleid ik sinds 2005 individuele cli├źnten, stellen en groepen waarbij gestalttherapie en bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Je bent van harte welkom, Pascal Horvers
 

Coachtime, bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coachtime helpt mensen verder met nieuwe inzichten en inspiratie. Andere doelen bereiken, in zaklijke- of priv├ęsituaties.
 

Hartman Re-integratie is gespeculeerd in het begeleiden van mensen naar ander werk via re-integratie spoor 2, outplacement, loopbaanadvies en coaching. Actief in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.
 

Ik weet als geen ander dat het inschakelen van hulp best wel een stap is. Hulp vragen is geen teken van zwakte. Integendeel: het bewijst dat je in staat bent verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, welzijn of werk. Door geen hulp te vragen als het nodig is, doe je jezelf tekort. Ik ben een gecertificeerde GedragsTherapeut/StressCoach. Vergoeding via verzekering mogelijk.
 
    1   
 
advertentie