advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Nijmegen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Nijmegen (10 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

Holistische orthopedagogische praktijk voor alle opvoeding en onderwijszaken. Begeleiding en mindfulness voor ouders en kinderen.
 

Praktijk Careful is een particuliere organisatie voor maatschappelijk werk, gericht op jongeren van 10 - 22 jaar en hun ouders. Het doel is om jongeren te helpen een brug te slaan naar de toekomst en ouders te helpen hun kinderen hierin te begeleiden.
 

PURPL geeft coaching,workshops en advies aan kinderen en volwassenen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld yoga, meditatie en mindfulness lessen volgen of een verfrissende en inspirerende workshop. Ben je op zoek naar coaching ? Ook dat kan. Wij coachen volwassenen maar ook kinderen. Misschien zit je even vast en heb je een kort advies nodig ? Wij helpen je graag. Kijk maar eens rond op onze site wat wij jou aan te bieden hebben.
 

Elgers Coaching biedt coaching op verschillende leefgebieden. Iedereen heeft wel eens een moment dat alles teveel wordt.De oorzaak kan divers zijn. Het zijn levensvragen, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen. Dan is het prettig dat er dan iemand een duwtje in de rug geeft. Daar kan Elgers coaching bij helpen.
 

Marjolein’s kindercoaching biedt coaching/begeleiding aan voor kinderen, jong volwassenen en hun ouders.
 

Online Coaching via Skype of FaceTime? In de meeste gevallen kan loopbaancoaching of Life Coaching ook gewoon online plaatsvinden vanaf een locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld via Skype of FaceTime en scheelt in de kosten omdat er geen locatie nodig is. Hierdoor kan ik je vanuit heel Nederland helpen met je coach vraag!
 

Coach voor Jongeren van 10-18 jaar Gericht op hulp bij faalangst & rouw Korte trajecten, snelle hulp
 

Kindercoach en consultant voor ouders. Begeleiding voor kinderen tussen 6-18, op het gebied van ontwikkeling, leren, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, faalangst, weerbaarheid en scheiding. Voor ouders in scheidingssituatie met name begeleiding voor veilig ontvlechten, ouderschapsplan, afspraken rondom de praktische kanten van de scheiding (school, kleding, communicatie, wisseldagen).
 

Tal van oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je de balans even kwijt bent. Stress, relationele problemen, gezondheidsklachten, werk gerelateerde spanning of onduidelijkheden in je doelen en je talenten. Tegenwoordig gaat eigenlijk niemand meer probleemloos het leven door Eén troost, daar zouden we ook niet wijzer van worden. Er zijn dan van die momenten dat je er alleen zelf even niet meer uit komt. Een bezoek aan de psycholoog vind je misschien ietwat overdreven maar waar ga je dan naartoe? Als Life Coach kan ik je helpen, motiveren en begeleiden in het vinden van de juiste weg passend bij jouw karakter, mogelijkheden en talenten. Meer informatie is terug te vinden op mijn website.
 
    1   
 
advertentie