advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, NOBCO EMCC European Practitioner coach

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, NOBCO EMCC European Practitioner coach (7 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Als Psycholoog en KinderPersonalcoach(Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam) bied ik mijn diensten aan. Ik ben werkzaam in Elburg en begeleid kinderen met te weinig zelfvertrouwen, afwachtend zijn of kinderen die juist beter willen leren omgaan met stress, afwijzing en teleurstelling. Het traject bestaat uit 1 intake met ouders, 5 kindsessies en 1 eindgesprek met de ouders. Uw kind is van harte welkom!
 

Elgers Coaching biedt coaching op verschillende leefgebieden. Iedereen heeft wel eens een moment dat alles teveel wordt.De oorzaak kan divers zijn. Het zijn levensvragen, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen. Dan is het prettig dat er dan iemand een duwtje in de rug geeft. Daar kan Elgers coaching bij helpen.
 

EFT coaching voor meer persoonlijke effectiviteit in je leven. - in je kracht staan - blokkades oplossen - je waardevol voelen - eindelijk stoppen met roken of afvallen
 

In het prachtige Limburgse landschap gaan we met de paarden uit het hoofd terug naar het gevoel!
 

'Carpe Vitam' betekent 'pluk het leven': haal eruit wat erin zit! Carpe Vitam coaching biedt lifecoaching, loopbaancoaching en online assessments aan voor particulieren en organisaties in regio Hilversum. Als coach werk ik doel- en oplossingsgericht. Ik word er blij van als iemand het beste uit zichzelf haalt en ik daar een bijdrage aan mag leveren. Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.
 

Voor als je rust wilt en krachtig in het leven wilt staan. Voor als je grenzen wilt aangeven en toch de relatie goed wilt houden. Voor als je keuzes wilt maken die passen bij jouw unieke levensverhaal. Wij bieden je rust en oprechte aandacht in deze hectische maatschappij. Omdat je gezien wil worden zoals je echt bent.
 
    1   
 
advertentie