advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, NOBCO EMCC European Foundation coach

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, NOBCO EMCC European Foundation coach (6 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Diana Ewouds Jeugdzorg en communicatie Ouderschap na scheiding Opvoedingsondersteuning
 

In mijn praktijk komen mensen tot het inzicht hoe hun ervaring van de realiteit in de weg staat van het bereiken van hun wensen en dromen. Dit inzicht is de basis waarop mensen regisseur worden van hun eigen leven en geen slachtoffer meer zijn van omstandigheden.
 

Van der Burgt Coaching is gecertificeerd EVC-assessor en beschikt over het Blik op Werk-keurmerk, hetgeen garant staat voor een goede bedrijfsvoering, hoog slagingspercentage en tevredenheid bij opdrachtgevers en cliƫnten (cliƫnten waarderen ons met het rapportcijfer 8,7, en opdrachtgevers met een 8,6!).
 

Fulcoaching heeft een fijne neus voor het imago van opinion leaders, politici, managers, bedrijven en organisaties. De volle dochter FCJunior zoekt samen met jongeren naar verborgen of ondergesneeuwd talent en reikt verrassende oplossingsrichtingen aan, zonder de regie over te nemen. Soliede, betrokken en creatief.
 

We zijn een jong bedrijf met gespecialiseerde coaches. Naast coaching hebben zijn we opgeleid tot mediator en kunnen we vanuit onze jarenlange ervaring advies en training geven aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We gebruiken onze skills altijd om een optimaal resultaat bij onze klant te bewerkstelligen. Intake (max. 1 uur) bieden we gratis aan.
 

Ben je benieuwd welke 'Ik' bij jou achter het stuur zit? Misschien de Pusher,de Criticus of de Perfectionist? Middels de holistische methode Voice Dialogue ga ik met jou het gesprek aan met al je 'ikken'. Je bewust worden van al je 'ikken' zorgt ervoor dat je meer zelfkennis krijgt, meer in balans komt en meer keuzemogelijkheden krijgt bij het omgaan met (lastige) situaties
 
    1   
 
advertentie