advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) (19 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Diana Ewouds Jeugdzorg en communicatie Ouderschap na scheiding Opvoedingsondersteuning
 

Wil jij gelukkig zijn, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Dan kan lifecoaching iets voor jou betekenen. Wil jij minder stress op het werk of in je gezin, sterker in je schoenen staan of meer grip op de opvoeding van je kinderen. Neem dan contact met ons op!
 

In mijn praktijk komen mensen tot het inzicht hoe hun ervaring van de realiteit in de weg staat van het bereiken van hun wensen en dromen. Dit inzicht is de basis waarop mensen regisseur worden van hun eigen leven en geen slachtoffer meer zijn van omstandigheden.
 

Van der Burgt Coaching is gecertificeerd EVC-assessor en beschikt over het Blik op Werk-keurmerk, hetgeen garant staat voor een goede bedrijfsvoering, hoog slagingspercentage en tevredenheid bij opdrachtgevers en cliënten (cliënten waarderen ons met het rapportcijfer 8,7, en opdrachtgevers met een 8,6!).
 

Fulcoaching heeft een fijne neus voor het imago van opinion leaders, politici, managers, bedrijven en organisaties. De volle dochter FCJunior zoekt samen met jongeren naar verborgen of ondergesneeuwd talent en reikt verrassende oplossingsrichtingen aan, zonder de regie over te nemen. Soliede, betrokken en creatief.
 

iQ Coaches Leiden biedt jobcoaching en levenscoaching voor (jong)volwassenen met autisme, ADHD al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid.
 

In Deventer en Rotterdam begeleid ik als gestalttherapeut en coach mensen met persoonlijke problemen, rouw, traumatische ervaringen, burnout, zingevingsvraagstukken, moeilijkheden in het werk. Naast de ondersteuning van een brede doelgroep is een specifiek aandachtsgebied in mijn werk het begeleiden van mensen met een (extra) hoge intelligentie en/of wetenschappelijke achtergrond. Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn voor mij aandacht, empathie, authenticiteit, persoonlijke mogelijkheden, contact, bezieling, creativiteit.
 

Een Lifecoach kijkt naar de hele persoon en helpt mee om de balans terug te vinden en om te groeien als persoon, niet alleen in werk maar ook (misschien wel vooral) privé.
 
    1   
 
advertentie