advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Nutsbedrijven (energie en water)

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Nutsbedrijven (energie en water) (7 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Bureau voor Outplacement loopbaancoaching, re-integratie (2espoor)
 

iQ Coaches Leiden biedt jobcoaching en levenscoaching voor (jong)volwassenen met autisme, ADHD al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid.
 

Begeleiding bij bewustzijnsgroei en ontwikkeling van mensen en organisaties.
 

Je wilt graag een beter, zinvoller en aangenamer leven. Wat heeft invloed op jouw huidige levenskwaliteit en wat kun je doen om dat te veranderen? Je wilt het graag anders maar weet niet wat of hoe dat aan te pakken.
 

Coachtime, bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coachtime helpt mensen verder met nieuwe inzichten en inspiratie. Andere doelen bereiken, in zaklijke- of priv├ęsituaties.
 

Ik ben Nadja Muller-den Blijker en ik coach professionals die klaar zijn voor het transformeren van hun bedrijf en leven. Ik help hun te bereiken wat ze precies willen en dat is succes en vervulling. I am Nadja Muller-den Blijker and I coach professionals who are totally ready for a transformation of their business and life. I help them to get exactly what they want, which is fulfillment and success.
 

Gabrie de Groot Body en Mind biedt begeleiding in: - Persoonlijke begeleiding - Vinden van balans - Ziekteverzuim preventie - Biofeedback en Neurofeedback training - Loopbaanbegeleiding - Re-integratie - Stijl van leidinggeven - Leiderschap - Boeien en binden - Teambuilding - Time management
 
    1   
 
advertentie