advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Ontwikkelingswerk

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Ontwikkelingswerk (12 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

Laat je angsten, stress en onzekerheden los met EFT! EigenWaarde Counselling/EFT Coaching Amsterdam biedt hulp bij het opruimen en loslaten van onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen, die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wilt. "Je kan niet bepalen hoe de wind staat, maar wel hoe je je zeilen zet!"
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

Bureau voor Outplacement loopbaancoaching, re-integratie (2espoor)
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

Als onafhankelijke contractvrije geregistreerde gestalttherapeut begeleid ik sinds 2005 individuele cliënten, stellen en groepen waarbij gestalttherapie en bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Je bent van harte welkom, Pascal Horvers
 

Coachtime, bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coachtime helpt mensen verder met nieuwe inzichten en inspiratie. Andere doelen bereiken, in zaklijke- of privésituaties.
 

"azuleen" praktijk voor natuurgeneeskunde, specialistische kinesiologie en PMA. Kinesiologie is een methode uit de natuurgeneeskunde waarin de onbalans in trillingsvelden worden gemeten/getest door middel van specifieke spiertesten. De reacties van spieren is gerelateerd aan de impuls van neurotransmissiestoffen. Bij een onbalans is die impuls/trillingsreactie zodanig dat een spier zwak reageert of juist overdreven sterk qua spiertonus. Zo kan onbalans in het lichaam worden opgespoord. Specialistische Kinesiologie kent ook oplossingsmethoden om onbalans te herstellen. ook de relatie tussen een mens en zijn voeding, werk, partner, muziekinstrument, werkplek, woonplek, huis, en nog meer kan op deze manier worden getest. PMA is Progressive Mental Alignment. Een methode die de weg in het onderbewuste kan vinden en daar bijvoorbeeld verborgen materiaal of traumatisch materiaal kan vinden en elimineren. Omdat
 

Graag bied ik advies en ondersteuning bij de opvoeding en bij het versterken van de band met uw kind. Dat kan o.a. door middel van opvoedondersteuning via de VIPP-SD videobegeleiding. Aan de hand van een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken wat ik voor u kan doen en hoe ik u het beste kan helpen.
 

Ik ben Nadja Muller-den Blijker en ik coach professionals die klaar zijn voor het transformeren van hun bedrijf en leven. Ik help hun te bereiken wat ze precies willen en dat is succes en vervulling. I am Nadja Muller-den Blijker and I coach professionals who are totally ready for a transformation of their business and life. I help them to get exactly what they want, which is fulfillment and success.
 

Orthopedagogische begeleiding voor elk kind! Hulp bij faalangst, Reattach, mindfulness, ondersteuning bij lezen, spelling en rekenen, sociale vaardigheidstraining, psycho-educatie, huiswerkbegeleiding, opvoedondersteuning.
 
    1   
 
advertentie