advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, TA (Transactionele Analyse)

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, TA (Transactionele Analyse) (45 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1    3  4  5 
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Veerkracht voor individuele kindertherapie,Ouder-begeleiding en workshops. Trainer voor sociale vaardigheden & Weerbaarheid Begeleiding Rouw & Verlies Stervensbegeleiding
 

Vind je het lastig om de orde in orde de houden in de klas? Verlopen jouw lessen niet zoals je zou willen? Deltatrainingen biedt de oplossing. Na mijn training of coaching sta je ontspannen voor de klas, stel je je grenzen,heb je structuur in de les en motiveer je je leerlingen. Voor ouders en ouderavonden op scholen: Hoe coach ik mijn tiener?
 

Coach4you2 werkt vanuit de overtuiging dat iedereen vanuit de basis goed is. Ik ben vooral rustig en werk vanuit mijn gevoel en ervaring. In een voor jou veilige omgeving gaan we in gesprek en vertel jij jouw verhaal. Want voor mij sta jij centraal. Spreek je "eigen taal" en ik zal proberen te verstaan.
 

Iedereen heeft er recht op het beste resultaat uit zijn ontwikkeling te halen. Woltinge Training en Coaching richt zich hierbij op jeugd en jongeren van 8 tot 24 jaar. Specialist in Jongerencoaching en Trainingen gericht op sociaal emotionele weerbaarheid voor kind, jongere en jongvolwassene, maar ook ouders kunnen hier met vragen terecht.
 

Coaching en training van Hoog Sensitieve kinderen en hun ouders op oplossingsgerichte wijze. Hulp bij ontwikkelen van concentratie, aandacht en zelfvertrouwen. Resultaten: beter plannen (school)werk, meer innemen van je plek en meer met aandacht in het nu zijn waardoor je de kracht van je hoogsensitiviteit kunt ervaren.
 

Evolo coaching is specifiek gericht op het coachen/begeleiden van de puber en zijn directe omgeving met als doel het leven aangenamer te maken. Evolo coaching geeft tevens trainingen en workshops die direct gerelateerd zijn aan de jongerenbegeleiding in het algemeen
 

Coaching voor Kinderen en Volwassenen
 

Brainfact is een (GZ-)psychologenpraktijk voor neurofeedbackbehandeling, QEEG-onderzoek en wetenschappelijk onderzoek. Brainfact specialiseert zich sinds 2007 in neurofeedback, maar past aanvullend interventies en modellen toe, o.a. uit de Transactionele Analyse. Veel ervaring is er met kinderen en adolescenten met leer-, ontwikkelings-en gedragsproblemen en met volwassenen met (beginnende) burnout-klachten en niet-aangeboren hersenletsel.
 

Wij geloven dat iedereen vrij kan zijn van depressiviteit en angst zonder medicatie. Neem vandaag contact met ons op voor het meest effectieve programma!
 
    1    3  4  5 
 
advertentie