advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Voedingsmiddelen (FMCG)

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Gedragsproblemen, Voedingsmiddelen (FMCG) (7 bureaus)Gedragsproblemen hebben te maken met sociaal ongewenst gedrag. Kinderen die snel hun geduld verliezen, snel kwaad worden, snel ruzie maken en impulsief reageren. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gedragsproblemen. Blijf hier niet mee zitten en vraag ondersteuning!

 
    1   
 

De bewogen beweger Gezondheid + Energie = Winst + Geluk. Voor ondernemers en particulieren. Voeding, beweging, massage, coaching en online coaching.
 

Bureau voor Outplacement loopbaancoaching, re-integratie (2espoor)
 

Ons bureau geeft sinds 2000 multidiciplinaire adviezen voor allerlei medische en paramedische problemen. Voor de daadwerkelijke uitvoering hebben wij vele disciplines in huis. Mochten wij de discipline niet in huis hebben dan beschikken wij over een competent netwerk van therapeuten.
 

Om bergen te kunnen beklimmen moet je niet op de vlakte blijven. Vergroot je persoonlijke effectiviteit. Uit balans, hervind jezelf.
 

Coachtime, bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coachtime helpt mensen verder met nieuwe inzichten en inspiratie. Andere doelen bereiken, in zaklijke- of priv├ęsituaties.
 

Mijn naam is Yvo in den Bosch, psycholoog en mind&body therapeut, gevestigd in Maastricht. Vanuit mijn achtegrond in psychologie, mindfulness, yogatherapie en personal training bied ik mind & body gerichte therapeutische begeleiding, training en opleiding aan om u en uw organisatie duurzaam te laten groeien van klacht naar kracht.
 

Een kleinschalig, laagdrempelig en open.
 
    1   
 
advertentie