advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Leerproblemen / Leerstoornissen

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Leerproblemen / Leerstoornissen (107 bureaus)Kinderen met leerproblemen hebben soms een specifiek probleem, bijvoorbeeld met taal (b.v. dyslexie of afasie) of rekenen (dyscalculie). Maar vaak vertonen kinderen met een leerstoornis ook gedragsproblemen, zoals depressie, faalangst of agressie. Of is er sprake van bijvoorbeeld ADHD. Dan is hulpverlening die de aanpak van de stoornis in goede banen leidt, essentieel. Laat u hierbij professioneel ondersteunen!

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Stepping Stones Coaching biedt verschillende diensten aan, die iemand net dat duwtje in de rug kunnen geven dat nodig is! Stepping Stones Coaching adviseert en begeleidt kinderen, tieners en volwassenen in algemene en probleemsituaties.
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

Coaching de Doorgang wil door op een zelfsturende, Socratische manier te bevragen, de ander zelf in staat stellen om zijn deur te openen en de juiste doorgang te vinden, zijn ontwikkeling tegemoet. We hanteren de methodiek van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Motto: Als je niet doorgaat met bewegen schiet je wortel.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Ik help werkende moeders om meer balans te vinden in hun leven. Op een nuchtere en creatieve manier help ik jou met het bereiken van je doel: wat wil je veranderen? Waar ligt je focus? Samen zoeken we uit welke stappen hiervoor nodig zijn.
 

Brain4U geeft training bij spelling- en leesproblemen (dyslexie)
 

Talent in Onderwijs begeleidt kinderen en jongeren bij het leren. Wij werken vanuit de eigen kracht en talenten aan verdere ontwikkeling. Daarnaast leren wij leerkrachten om te gaan met verschillende leerstijlen en leerproblemen.
 

Coaching voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Door middel van creatieve werkvormen, spelletjes zodat kinderen leren hun eigen kracht te kennen waardoor ze steviger in hun schoenen staan. Kinderen leren hun eigen kwaliteiten (her)ontdekken en vinden zo hun zelfvertrouwen.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie