advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Overig

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Overig (97 bureaus)Nieuwsgierig welke andere coachingsvormen er in deze categorie zitten, klik dan op ‘meer’.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

Laat je angsten, stress en onzekerheden los met EFT! EigenWaarde Counselling/EFT Coaching Amsterdam biedt hulp bij het opruimen en loslaten van onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen, die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wilt. "Je kan niet bepalen hoe de wind staat, maar wel hoe je je zeilen zet!"
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Moms&More helpt moeders naar een gelukkig werkzaam leven. Op het moment dat je als moeder in een nieuwe fase in je leven komt, heeft dit effect op je, zowel thuis als in je loopbaan. Je staat voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Je wil je zelfverzekerd voelen, ontspannen omgaan met alle rollen in je leven en effectief jongleren met alle ballen. Ook wil je weten waar je nu ècht gelukkig van gaat worden en wil je keuzes maken zowel privé als zakelijk die echt goed bij jou en je gezin passen. Moms&More begrijpt dit.
 

Semmie Sprekend Spel is gespecialiseerd in pedagogische toepassingen in de vorm van training, therapeutisch spelmateriaal en ontwerp-op-maat. Semmie is interessant voor pedagogische professionals in het onderwijs, de jeugdhulpverlening en de kinderopvang.
 

Praktijk voor voedingsgedrag en beweegadvies.
 

'Bewuste Stiefmoeders' is het online- bureau voor stiefmoeders als je er zelf niet meer uitkomt. Annette van der Maarel is zelf stiefmoeder en behalve coaching en counselling via de mail en skype geeft ze ook online trainingen en workshops. Je kunt haar ook inhuren voor lezigen. Bewuste stiefmoeders vinden geluk in hun stiefgezin!
 

Training en Coaching rond interculturele relaties en gezinnen, voor zowel professionals als particulieren
 

Scheiden met TACT; samen bouwen aan een toekomst apart. NMI-gecertificeerde mediators helpen samen te scheiden, waar en wanneer u wilt (ook weekeind en avonden). Bel voor een GRATIS intakegesprek!
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie