advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Voeding & Gewicht

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Voeding & Gewicht (71 bureaus)Heeft u overgewicht of ondergewicht? Is uw voedingspatroon voor verbetering vatbaar? Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Bent u bekend met eetstoornissen zoals anorexia- of boulimia nervosa? Dan zijn er in Nederland diverse behandelcentra voor eetstoornissen.

 
    1    3  4  5  6  7  8 
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

How2Change "If you change the way you look at things, the things you look at change" Soms hoeft er maar weinig te veranderen en kun je alweer beter verder! Inzicht, bewustwording en acties zijn belangrijk om bij je doelen te komen. Ik help je daarbij.
 

Forza biedt begeleiding en coaching op het gebied van voedings- en gewichtsconsulentie. Mensen met vragen omtrent een gezond eet- en leefpatroon die op zoek zijn naar individuele coaching op maat zijn hier aan het juiste adres. Tevens biedt Forza diverse massages voor sporters, mensen met pijnklachten, zwangeren voor en na de bevalling en cursussen babymassage.
 

Ik voedingsadvies is een praktijk die u helpt om een juist voedingspatroon te hanteren zodat u gezond gaat eten, lekker in uw vel zit en kilo's kunt afvallen.Wij coachen en begeleiden intensief naar een gezond voedingspatroon zonder gebruik te maken van voedingssupplementen.
 

Praktijk voor voedingsadvies en gewichtscoaching. Advies op maat voor een blijvend resultaat.
 

Wil je lekker eten en ook gewicht verliezen? Heb je geen zin in diëten, maar wil je blijvend resultaat? Als gewichtsconsulente in Vianen kan ik je met deze en vele andere vragen helpen. Sana Vivendi, voor een gezonde levensstijl!
 

Marge Coaching & Consulting biedt (thuis)begeleiding en coaching aan volwassenen en kinderen die graag terug willen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl.
 
    1    3  4  5  6  7  8 
 
advertentie