advertentie

 

Opvoeding & Gezin, Voeding & Gewicht

Resultaten voor Opvoeding & Gezin, Voeding & Gewicht (72 bureaus)Heeft u overgewicht of ondergewicht? Is uw voedingspatroon voor verbetering vatbaar? Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Bent u bekend met eetstoornissen zoals anorexia- of boulimia nervosa? Dan zijn er in Nederland diverse behandelcentra voor eetstoornissen.

 
    1    3  4  5  6  7  8 
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

How2Change "If you change the way you look at things, the things you look at change" Soms hoeft er maar weinig te veranderen en kun je alweer beter verder! Inzicht, bewustwording en acties zijn belangrijk om bij je doelen te komen. Ik help je daarbij.
 

Marge Coaching & Consulting biedt (thuis)begeleiding en coaching aan volwassenen en kinderen die graag terug willen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl.
 

Begeleiding bij de stappen die je zet, om voeding beter bij je lijf te laten passen en eetgewoontes te veranderen. Hiermee kun je afvallen of aankomen zonder dieet. Het gaat om gewone voedingsmiddelen en een portie beweging. Je geeft je lijf wat het nodig heeft, zodat jij je gezond voelt.
 

Praktijk voor gewichtsbeheersing. Gewichtsbeheersing met behulp van gezonde voeding & bewegen. Zonder pillen, shakes en/of andere voedingssuplementen. Samen een verandering in uw leefstijl ontdekken die bij u past waardoor u op een gezond gewicht komt en blijft. Ik ben een BGN-gewichtsconsulent, met als bijkomend voordeel voor u dat veel zorgverzekeraars de consulten (geheel of gedeeltelijk) vergoeden.
 

Bij Gewichtsconsulent Zeeland volgt u geen dieet en hoeft u geen punten te tellen of voeding te wegen. Met persoonlijke begeleiding kunt u stap voor stap uw doelen bereiken. Of u nu wilt afvallen, uw gewicht op peil wilt houden of gezonder wil leven, het is allemaal haalbaar!
 

Bij Evenwichtig, de weg naar een gezond gewicht kunt u terecht voor advies en begeleiding bij het afvallen, aankomen of voor een eenmalig voedingsadvies.
 
    1    3  4  5  6  7  8 
 
advertentie