Ervaringen (reviews)

Ervaringen (reviews) op Coachingland


Hieronder leest u meer over de volgende onderwerpen:

 

Uw ervaring is € 1,- waard


Net zoals op de meeste zoek- en vergelijkingsites, kunt u ook op Coachingland uw ervaringen achterlaten. Deze ervaringen worden ook wel reviews of recensies genoemd. Als u reeds een coachingtraject heeft gevolgd, en u schrijft daar uw ervaring over, dan helpt u daar anderen om de juiste keuze te maken.

Om te stimuleren dat mensen hun ervaringen op Coachingland achterlaten doneren we voor iedere volledig ingevulde ervaring € 1,- aan een goed doel: Stichting Wereldcoach.

 

Richtlijnen en beleid voor het plaatsen van ervaringen


Coachingland hanteert enkele richtlijnen met betrekking tot het plaatsen van ervaringen. Pas als aan deze regels is voldaan, plaatsen wij uw ervaring en doen wij de donatie aan Stichting Wereldcoach.
 • Geldig e-mail adres
  Omdat we alleen betrouwbare ervaringen op Coachingland willen, moet u uw e-mail adres invoeren. U ontvangt een e-mail om te controleren of het adres inderdaad werkt en van u is. Uw e-mail adres wordt niet op de website getoond of met derden gedeeld.
 • Onderbouw uw beoordeling
  Het is verplicht om naast de cijfers ook een toelichting in te voeren van minimaal 100 tekens (ca. 20 woorden). Denk hierbij aan de persoon die overweegt een vergelijkbaar traject te gaan volgen: wat zou u deze persoon willen vertellen over uw ervaring?
 • Denk aan uw taalgebruik
  Houdt het leesbaar. Vermijd het gebruik van veel hoofdletters en interpunctietekens. Gebruik correct taalgebruik, controleer uw spelling en gebruik geen scheldwoorden of kwetsende taal.
 • Geen belangenverstrengeling
  Medewerkers of belanghebbenden van aanbieders van coaching mogen geen ervaringen plaatsen. Om deze reden wordt het IP-adres van de gebruiker opgeslagen.

 

Wij behouden ons het recht voor om ervaringen niet te plaatsen of te verwijderen als deze in strijd zijn met bovenstaande richtlijnen en/of als het volgende van toepassing is:
 • Ongepaste inhoud
  We kunnen ervaringen verwijderen die ongepaste, onware of onwettige inhoud of een verwijzing naar dergelijke inhoud bevatten.
 • Oneigenlijk gebruik
  Ervaringen zijn bedoeld om uw persoonlijke ervaring met een coachingtraject bij een specifieke aanbieder te beschrijven. Plaats geen recensies op basis van ervaringen van anderen, of die niet gaan over de specifieke aanbieder waarover u de ervaring schrijft. Plaats uiteraard geen valse ervaringen die zijn bedoeld om beoordelingen te verhogen of te verlagen. U mag de ervaringen niet gebruiken voor persoonlijke aanvallen, tirades of hetzes. Gebruik de ervaringen niet als advertenties en plaats dezelfde of vergelijkbare ervaringen niet bij meerdere aanbieders.

  Indien Coachingland reden heeft om te twijfelen aan de juistheid van een ervaring, kan zij de ervaring tijdelijk ontoegankelijk maken en u vragen om deze te onderbouwen. Kunt u dat niet naar tevredenheid van Coachingland, dan zal de ervaring definitief worden verwijderd.

  In geval van een serieus vermoeden van opzettelijke smaad of laster kan Coachingland het IP-adres en/of e-mailadres dat u heeft gebruikt, afgeven aan de bevoegde autoriteiten of aan de advocaat van een klager indien deze een gerechtelijke procedure tegen u wil starten.