Inschrijven als aanbieder

Inschrijven als aanbieder


Hieronder treft u de volgende onderwerpen aan:

Wie mogen zich inschrijven als aanbieder?


Coachingland wil de volledige coachingmarkt bedienen, in de meest brede zin van het woord. Daarom schrijven wij in beginsel alle soorten coaching in. Van loopbaancoaches tot opvoedcoaches en budgetcoaches.

Ook andere professies die dicht bij coaching liggen, mogen zich in beginsel inschrijven. Te denken valt bijvoorbeeld aan counselors, psychologen, psychiaters, trainers, adviseurs en mediators.

Therapeuten schrijven wij ook in, mits werkzaam op het vlak van de geestelijke gezondheidszorg.

Wij concentreren ons uitsluitend op aanbieders die een niet-fysieke vorm van communicatie gebruiken bij het oplossen van klantvraagstukken. Wij schrijven niet in: Alternatieve geneeswijzen en therapeuten die klantvragen oplossen d.m.v. fysieke handelingen (zoals fysiotherapeuten, manueel therapeuten, shiatsutherapeuten, massagetherapeuten, haptonomen e.d.).

 

Zowel voor ZZP-coaches als grotere bureaus


Coachingland schrijft ZZP-coaches in. Maar ook grotere bureaus met meerdere coaches en/of meerdere vestigingen. Coaches die de zakelijke markt bedienen. En coaches die de particuliere markt bedienen. Of allebei natuurlijk.

 

Voorwaarden voor inschrijving


Wij vragen van u als aanbieder:
  • Een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel (in ieder geval voor coaching en aanverwante professies).
  • Openheid, eerlijkheid en transparantie over uw bedrijf, dienstverlening en aangesloten coaches.
  • Dat u werkt volgens de hoogste ethische normen en gedragscode(s) die gangbaar zijn binnen uw vakgebied.
  • Dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en Privacyreglement.

 

Categorieën en specialisaties


Als u zich als aanbieder wilt inschrijven op Coachingland, is het belangrijk dat uw dienstverlening in ons systeem past. Ons zoeksysteem is gebaseerd op acht categorieën met daaronder een aantal specialisaties. De categorieën, bijvoorbeeld ‘Werk & Bedrijf’ of ‘Gezondheid & Welzijn’, vindt u in de mapjes op de homepage. In deze mapjes vindt u diverse specialisaties. (Klik op de naam van de categorie of op ‘meer’ in de map voor een overzicht.)

 

 

Het is raadzaam om, voordat u zich inschrijft, te kijken in welke categorie en specialisatie uw dienstverlening valt en of uw dienstverlening overeenkomt met de omschrijving. Als uw dienstverlening meerdere categorieën en/of specialisaties omvat, kunt u meerdere categorieën of specialisaties aanvinken bij uw inschrijving.

Staat uw dienstverlening of specialisatie er (nog) niet bij, maar bent u van mening dat die wel zou moeten worden toegevoegd, neem dan contact met ons op. Waar nodig, mogelijk en wenselijk zullen wij specialisaties toevoegen.

 

Wat kost inschrijven?


Inschrijven op Coachingland is kosteloos.

Naast het gratis plaatsen van uw volledige bedrijfsprofiel en coachprofiel(en), kunt u ervoor kiezen om Optionele Diensten af te nemen. Deze diensten zijn tegen betaling, maar u kunt er gratis kennis mee maken. Lees hierover meer bij Optionele Diensten.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om uw dienstverlening extra onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld als 'Coach van de maand' of middels adverteren.

 

Hoe inschrijven?


Past uw dienstverlening binnen het kader van onze site en voldoet u aan de voorwaarden? Dan zien wij uw inschrijving graag tegemoet!

U dient hiertoe uw emailadres en een wachtwoord in te vullen op de registratiepagina. Vervolgens krijgt u een email ter bevestiging. Klik op de link in de email om de registratieprocedure af te ronden. Nu kunt u met uw inlogcodes inloggen om uw bureau in te schrijven. Verdere uitleg vindt u daar.

Alvast bedankt voor de moeite en... vergeet niet om een 'tegenlink' (link vanaf uw website) naar onze site te maken. Dit is niet verplicht, maar is goed voor de vindbaarheid van Coachingland en van uw bedrijf. Als tegenprestatie krijgt u bovendien 33% korting op de Optionele Dienst 'Clicks'.

Klik hier als u nu wilt registreren.