Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Coachingland doet op verschillende manieren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij doen dit onder meer door Stichting Wereldcoach financieel te steunen en door Coachingland duurzaam te hosten.

 

Wat is Stichting Wereldcoach?


Stichting Wereldcoach is een community van coaches en trainers met hart voor mensen in ontwikkelingslanden. Zij stimuleert de onderlinge contacten tussen coaches en trainers in Nederland. Daarnaast levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen in ontwikkelingslanden.

 

Stichting Wereldcoach doet dit door een project in India dat zich inzet voor de empowerment van vrouwen, financieel te steunen. Dit project wordt uitgevoerd door lokale coaches en trainers, ondersteund door de internationaal opererende organisatie The Hunger Project (THP).

 

Vul uw Ervaring in en steun Wereldcoach!


Bent u reeds begeleid door een aanbieder die is ingeschreven op Coachingland? Vul dan nu uw Ervaring met deze aanbieder in! Daarmee helpt u anderen om de juiste keuze te maken.

 

Om te stimuleren dat mensen hun ervaringen op Coachingland achterlaten doneren we voor iedere volledig ingevulde ervaring € 1,- aan Stichting Wereldcoach.

 

De eerste 100 ervaringen hebben gedurende de actieperiode reeds € 445,- opgeleverd voor Stichting Wereldcoach.

 

Bijdrage van coachingland


De financiële bijdrage van Coachingland komt rechtstreeks ten goede aan de empowerment van vrouwen in India via bovenstaand project. Voor iedere € 50,- die Coachingland bijdraagt, kan een vrouw in India een jaar lang gecoacht en getraind worden.

 

Wij zijn er trots op dat Coachingland zich mag scharen onder de 'Vrienden van Stichting Wereldcoach'!

 

Ervaring invullen


Wilt u uw Ervaring meteen invullen? Klik dan hier en kies de aanbieder waar u uw traject gevolgd heeft.

 

Duurzaamheid


Coachingland denkt ook aan het milieu en aan de toekomst van onze planeet. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt Coachingland volledig groen gehost.

 

Wij deden de Greencheck op de website van Cleanbits. Daaruit kwam het volgende resultaat: 'www.coachingland.nl wordt groen gehost door Eweka Internet Services en draagt bij aan een groener internet.' Wilt u ook weten of uw website groen gehost wordt? Doe de Greencheck!

 

Wilt u vanaf nu altijd weten of de sites die u bezoekt groen gehost worden? Download dan de Add On van The Green Web. U ziet vanaf dan automatisch in de zoekresultaten van uw zoekmachine of een site groen gehost wordt. Een groene smiley bij de zoekresultaten, betekent dat de site groen gehost wordt.

 

Wij zijn er trots op dat Coachingland een heeft.