Optionele diensten

Optionele Diensten


Inschrijven als aanbieder van coachingdiensten is kosteloos. Daarnaast bieden wij Optionele Diensten aan. U kunt deze diensten afnemen (activeren), afhankelijk van uw situatie, behoefte en wensen.

U kunt deze diensten ook weer de-activeren als u er geen prijs meer op stelt of als u (tijdelijk) niet in de gelegenheid bent om er opvolging aan te geven. Zo houdt u zelf de controle.

Voor deze Optionele diensten betaalt u een geringe vergoeding. Coachingland biedt de mogelijkheid om eerst kosteloos kennis te maken met een aantal van deze diensten. Daarna kunt u beslissen of u ermee door wilt gaan.

Coachingland is voortdurend in ontwikkeling. Wij zullen de Optionele Diensten dan ook geleidelijk aan uitbreiden. Op dit moment bestaan onze Optionele Diensten uit Leads en Clicks.

 

Leads


Wat zijn 'Leads'?
Dit zijn de zogenaamde 'Lead-knopjes'. Aanvragen voor een gratis kennismaking of voor meer informatie, inclusief de contactgegevens van de aanvrager, noemen we ‘Leads’.

 

Hoe werkt het?


Bij uw inschrijving kunt u Leads activeren. U kunt daarbij kiezen of u alleen de knop ‘informatie aanvragen’, alleen de knop ‘gratis kennismaking’ of beide knoppen bij uw profiel wilt laten plaatsen. Als u minimaal één van de twee leadknopjes heeft geactiveerd, werkt het als volgt:

Als mensen op een leadknop klikken, hun contactgegevens invullen en klikken op ‘versturen’, dan sturen wij deze aanvragen in beginsel rechtstreeks door naar de desbetreffende aanbieder. (Uiteraard is er een automatische controle op de invoervelden, zodat u geen half ingevulde aanvragen krijgt. Daarnaast is er een nog een handmatige check voordat wij de aanvraag doorsturen.) De aanbieder kan dan contact opnemen voor een gratis kennismaking of om de gestelde vragen te beantwoorden.

Nadat de Leads (aanvragen) verstuurd zijn aan de aanbieder, stapt Coachingland uit het proces. Eventuele zakelijke afspraken over een traject met een nieuwe klant, maakt u als aanbieder dus zelf.

 

Wat kost het?


Voor het versturen van de Leads aan de aanbieder, brengen wij een bedrag in rekening. Uiteraard is het de bedoeling dat u ook opvolging geeft aan deze aanvragen. Mocht u geen behoefte (meer) hebben aan nieuwe Leads, dan kunt u deze dienst altijd de-activeren.

Coachingland rekent € 12,50 per Lead.

Dit is ongeacht of het een gratis kennismaking of een informatie-aanvraag betreft.

Om u kennis te laten maken met deze dienst, bieden wij u de eerste 3 Leads gratis aan. Dit is ongeacht het type Lead (informatie-aanvraag of gratis kennismaking).

 

 

Hoe werkt de betaling?


Coachingland stuurt de factuur voor de geleverde diensten 1x per maand. De factuur ontvangt u per email. Wij werken aan een systeem waarbij de betaling via iDeal gaat. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Clicks


Wat zijn 'Clicks'?'Clicks' zijn Clicks (of in goed Nederlands 'klikken') vanaf Coachingland naar uw eigen website.

 

Hoe werkt het?


Bij uw inschrijving kunt u Clicks activeren. Als u de Optionele Dienst ‘Clicks’ bij uw inschrijving heeft geactiveerd, werkt het als volgt:

Een bezoeker van Coachingland kan vanaf uw Aanbiederpagina's op Coachingland doorklikken naar uw website. Deze Clicks worden geregistreerd in onze database en zijn voor u te zien in uw ‘dashboard’ (na inloggen).

 

Wat kost het?


Clicks kosten standaard € 1,50 per klik. Maar als u een zogenaamde ‘tegenlink’ naar onze site maakt, kosten de Clicks slechts € 1,- per klik.

Een ‘tegenlink’ is een link van uw website naar www.coachingland.nl. Maak dus meteen een tegenlink en profiteer van het lage tarief. Het maken van een ‘tegenlink’ is goed voor de vindbaarheid van Coachingland in Google en is dus ook goed voor de vindbaarheid van uw bedrijf.

Om controle te houden over het aantal Clicks (en dus over de kosten), kunt u het aantal Clicks maximeren.

Om u kennis te laten maken met deze dienst, bieden wij u de eerste 15 Clicks gratis aan.

 

Hoe werkt de betaling?


Coachingland stuurt maandelijks een factuur voor de geleverde diensten. De factuur ontvangt u per email.

Facturen met een factuurwaarde onder de € 10,- worden in beginsel opgespaard tot de volgende maand. In de eerste maand waarin de factuurwaarde € 10,- of hoger is, versturen wij een factuur. Wij behouden ons het recht voor om facturen onder de € 10,- periodiek te factureren, bijvoorbeeld eens per kwartaal, eens per half jaar of eens per jaar.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.