Partners

Mediapartners


Uitgevers van websites of weblogs kunnen met behulp van Coachingland een eigen coachingportal creƫren. Natuurlijk zo veel mogelijk in uw eigen huisstijl en passend bij het doel van uw organisatie en website.

 

Wij leveren wij de content aan, en desgewenst de technische ondersteuning. De uitwisseling van data verloopt met behulp van RSS of XML feeds.

 

De selectie van coaches kan per mediapartner worden aangepast. Zo worden alleen de relevante coaches op uw site getoond.

 

 

Sinds maart 2013 is Coachlink Mediapartner van Coachingland. Coachlink, een initiatief van Uitgeverij Boom Nelissen, is een online kennisbank voor coaches. Alle Coachingland-coaches zijn tevens te vinden op Coachlink.nl. Coachingland-coaches krijgen daarnaast eenmalig 15% korting op een abonnement op Coachlink. Zij kunnen hiertoe Coachingland aanvinken bij het afnemen van een abonnement.

 

Marketingpartners


Branche- en beroepsverenigingen bieden wij de mogelijkheid om (marketing)partner van Coachingland te worden.

 

Interesse?


Heeft u interesse om partner te worden? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

Uitgeverij Thema is marketingpartner van Coachingland. Dit betekent dat wij elkaars marketingactiviteiten ondersteunen.

 

 

Springest (voorheen Eduhub) is partner van Coachingland. Springest is de vergelijkingssite voor opleidingen, cursussen en trainingen.

 

Coachingland en Springest wisselen kennis, ervaring en informatie uit. Daarnaast is Coachingland ook officieel mediapartner van Springest.

 

Op Springest vindt u ook opleidingen en cursussen op het gebied van coaching.