Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden wij de volgende veelgestelde vragen:

 

Waar verdient Coachingland geld aan?


Aanbieders kunnen tegen betaling Optionele Diensten afnemen. Daarnaast verdient Coachingland geld met adverteren.

 

Hoe wordt de volgorde van de zoekresultaten bepaald?


De volgorde van de zoekresultaten wordt bepaald aan de hand van een aantal criteria.
  1. Compleetheid van de inschrijving. Ontbreekt bijvoorbeeld een omschrijving van de aanpak, of ontbreken coachprofiel(en) met foto(’s), dan zal deze aanbieder lager in de zoekresultaten verschijnen.
  2. Relevantie. Net als bij Google worden zoekresultaten gesorteerd op relevantie in relatie tot de zoekopdracht. Als er meerdere trefwoorden worden ingetypt, komen aanbieders met de meeste overeenkomsten in hun profiel hoger uit in de zoekresultaten.
  3. Ervaringen. Mensen die eerder een coachingstraject hebben doorlopen, kunnen een ervaring achterlaten op Coachingland. Aanbieders met meer ervaringen en met hogere scores, komen hoger uit in de zoekresultaten.

 

 

Is geld van invloed op de zoekresultaten?


Wij doen er alles aan om onze onafhankelijkheid te bewaren. Een site waarbij de aanbieder met de grootste portemonnee bovenaan verschijnt, ondermijnt die onafhankelijkheid. U kunt bij ons dus niet de hoogste positie in de zoekresultaten ‘kopen’.

Bij Coachingland wordt de volgorde van de zoekresultaten voor 100% bepaald door algoritmes. Daarop kan achteraf geen directe invloed op uitgeoefend worden door menselijk handelen.

Uiteraard bieden wij wel diverse mogelijkheden om uw dienstverlening extra onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld d.m.v. adverteren of als 'Coach van de maand. Lees hierover meer bij adverteren. Indien het om een betaalde plek op de website gaat, staat er altijd het woord 'advertentie' bij.

 

Kan ik me ook inschrijven als ik zelf geen website heb?


Ja, u kunt zich ook inschrijven als aanbieder als u zelf geen website heeft. U kunt dan alleen geen gebruik maken van de Optionele Dienst 'Clicks' die doorklikken naar uw website mogelijk maakt. Maar u kunt wel de Optionele Dienst 'Leads' afnemen, waardoor u toch direct in contact kunt komen met mensen die geïnteresseerd zijn in uw dienstverlening.

 

Kan ik mijn gegevens nog aanpassen na inschrijving?


Als u zich heeft ingeschreven, kunt u altijd opnieuw inloggen op Coachingland om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Zo kunt u uw bedrijfsprofiel en uw coachprofiel(en) makkelijk up to date houden. Als u ingelogd bent, kunt ook diverse instellingen wijzigen en uw wachtwoord veranderen.