advertentie

 

Persoonlijk, Hoogbegaafdheid

Resultaten voor Persoonlijk, Hoogbegaafdheid (116 bureaus)Hoogbegaafden zijn op hun gebied vaak de beste van hun groep of klas. Dat brengt vaak zo zijn eigen problemen en uitdagingen met zich mee. Zowel kinderen als volwassenen begrijpen de situatie vaak niet. Hoogbegaafden beschouwen zichzelf als normaal. Ze begrijpen niet waarom anderen hen niet kunnen volgen. Daar moeten zij en hun omgeving mee leren omgaan. Deskundige begeleiding kan daarbij heel zinvol zijn.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

BlueSkyBehaviour is een middelgroot bureau gericht op de bovenkant van de zakelijke markt. Met meerdere top-coaches werken wij, geheel op maat gesneden van de coachee, soms provocatief, soms autisme-vriendelijke, soms luisterend en adviserend, soms pittig en confronterend. Altijd met humor en warmte. Altijd gericht op het gewenste resultaat. Bijzonder effectief en dus ook nooit langer dan nodig is. Een geheel maatwerk-gerichte en andere aanpak van coachen.
 

Coaching de Doorgang wil door op een zelfsturende, Socratische manier te bevragen, de ander zelf in staat stellen om zijn deur te openen en de juiste doorgang te vinden, zijn ontwikkeling tegemoet. We hanteren de methodiek van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Motto: Als je niet doorgaat met bewegen schiet je wortel.
 

Denk je ook wel eens dat je toe bent aan een nieuwe richting? Hoe realiseer je dat, terwijl je in je oude patronen vast zit? Een goede coach zal jouw verlangens boven water krijgen. En je helpen uit te vinden hoe je deze kunt realiseren. Twee weten meer dan één en zeker een ervaren Life-coach. Vertrouw eens een vakmens, die kijkt wat je wilt op je zoektocht. Daarna kun je kijken of je een stap zet, die je verder kan helpen. Doe je niets, dan kan het nog veel langer aanhouden. Een vrijblijvend gesprek is wat je jezelf moet gunnen. Daarna weet je pas écht of je wel of niet iets wilt ondernemen. Bij CorCaroli.Life kun je individuele coachingsgesprekken voeren, persoonlijke ontwikkelingstrainingen doen en er is een erkende beroepsopleiding Life Coach. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het coachen van mensen met een burn out, depressie, vermoeidheid, werkstress, overspannenheid, onzekerheid en passie en zingeving.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Lago Coaching coacht hoogopgeleide werknemers en hoogbegaafden die steviger willen staan in hun vak en ondernemers die een klankbord kunnen gebruiken bij het starten. Zowel individueel als in kleine groepen, workshops en e-coaching (Skype, mail, telefoon).
 

The Songworks biedt stemcoaching bij: - spraak en spreken (voor groepen) - moeiteloos zingen - persoonlijke ontwikkeling Het gaat om het stimuleren van een vrijere en vollere stemklank. Dat komt ten goede aan zowel de kwaliteit van je stemklank als aan jezelf!
 

Innerchanges, jouw verandering leven. De plek voor inspiratie, Coaching en Trainingen. Op een inspirerende manier begeleid ik jou graag om de antwoorden te vinden die jij zoekt. Ik hoop je te ontmoeten.
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Moms&More helpt moeders naar een gelukkig werkzaam leven. Op het moment dat je als moeder in een nieuwe fase in je leven komt, heeft dit effect op je, zowel thuis als in je loopbaan. Je staat voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Je wil je zelfverzekerd voelen, ontspannen omgaan met alle rollen in je leven en effectief jongleren met alle ballen. Ook wil je weten waar je nu ècht gelukkig van gaat worden en wil je keuzes maken zowel privé als zakelijk die echt goed bij jou en je gezin passen. Moms&More begrijpt dit.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie