advertentie

 

Persoonlijk, Mental coaching, Den Bosch

Resultaten voor Persoonlijk, Mental coaching, Den Bosch (41 bureaus)Mental coaching is vooral bekend in de (top)sport wereld. Mental coaching is het bewust aanleren en toepassen van mentale vaardigheden. Mental coaching helpt om negatieve denkpatronen te veranderen, om te gaan met spanning. Ook emotiemanagement, focussen en visualisatie horen bij mental coaching. Sporters die deze vaardigheden als structureel onderdeel van hun training gebruiken presteren op een hoger niveau.

 
    1    3  4  5 
 

Michiel Brandt is een ervaren ondernemer. Hij werkt resultaatgericht in een aangename ontspannen vorm. Als cliënt ga je flink aan het werk. Je wilt coaching om iets te bereiken in je leven of je zaak. Laat Michiel je langs de klippen loodsen, je blijft zelf kapitein.
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Jongkind verzorgt in zowel de profit als de non-profit sector een breed scala aan soorten training en coaching. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend. De rode draad is het verbeteren van de effectiviteit in professionele communicatie. Een greep uit onze thema's: - Management - Persoonlijke ontwikkeling - Commercieel - Klantgericht - Agressie en incidentbeheersing - Versterking & borging in de praktijk - Talenten Motivatie Analyse
 

Coaching 'to be'. Wij helpen je om de keuzes te maken die nu echt bij je passen! Uit eigen ervaring weten we hoe lastig dat kan zijn. Daarom besteden we aandacht aan vragen als: Wie ben ik? (wat wil ik, kan ik, doe ik en heb ik te bieden) en Wat is er nodig op de plek waar ik werk/zou willen werken? We helpen je om die vragen te beantwoorden zodat je de antwoorden vervolgens met elkaar kunt gaan verbinden. Beren op de weg vormen we samen om. In plaats van wegversperders worden ze wegwijzers!
 

Training Etcetera is het bedrijf van sportpsycholoog drs. Felix Sion en biedt een grote diversiteit aan van trainingenan op het gebied van sportpsychologie, mentale training & coaching, teambuilding, bijlessen & examentrainingen, Engels conversatielessen en nog veel meer. Training Etcetera is gevestigd te Heerlen in Limburg, maar werkzaamheden kunnen plaatsvinden in heel Nederland en België. Tevens kunnen alle trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.
 

Loopbaanadviesbureau met gedegen kennis en ervaring op het gebied van loopbaanprocessen. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door: persoonlijke benadering maatwerk geen verborgen kosten aantrekkelijke tarieven professionaliteit innoverend
 

Daardoor de geweldige kracht van verschillen te ont-dekken en benutten. Bascule beschikt over een team van mediators en conflictprofessionals. Zij hebben ruime ervaring en een brede expertise op het gebied van conflict en leiderschap
 

Lijf & Coaching OSS “Masseren van lichaam en geest” Jij hebt recht op meer zorg en aandacht, Lijf en Coaching Oss geeft jouw die aandacht. Bij ons kun je terecht voor een: - persoonlijk coachtraject - diverse soorten massage -Personal trainingstraject , individuele sportieve begeleiding of bootcamp .
 

Emotivo is een praktijk voor coaching en mindfulness in Oss. Ik ben psycholoog/coach en mijn specialiteiten zijn: omgaan met hooggevoeligheid, stress en burnout.
 

The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams (Oprah Winfrey) Het is onze intentie om jongeren de ruimte te geven om hun vleugels uit te slaan. Samen met mensen in het onderwijs ontwikkelen wij strategieën om jongeren 'the life of their dreams' te helpen ontdekken en realiseren. We ontwikkelen programma's die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren, in co-creatie met scholen in het VO, MBO en HBO en hun leerlingen en studenten. Zo stellen we jongeren in staat om hun talenten, passies en identiteit te ontdekken, zodat zij een zinvolle en gelukkige toekomst op kunnen bouwen. Daarnaast coachen we mensen die in het onderwijs werkzaam zijn bij het ontdekken en bereiken van hun eigen stip op de horizon, zodat ook zij hun vleugels kunnen uitslaan en een zinvolle en gelukkige toekomst kunnen opbouwen.
 
    1    3  4  5 
 
advertentie