advertentie

 

Persoonlijk, Personal / Life coaching, Haarlem

Resultaten voor Persoonlijk, Personal / Life coaching, Haarlem (94 bureaus)Personal of Life coaching omvat eigenlijk alle persoonlijke vragen die u graag met een coach zou willen bespreken. Vaak is het een mengeling van thema’s op het gebied van werk, relatie, misschien op het vlak van gezondheid of zingeving. Wilt u een coach, maar weet u niet welk type coach? Dan zoekt u waarschijnlijk de personal coach!

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Gezondheidsoplossingen biedt de meest passende en duurzame gezondheidsoplossing voor jou. Ieder mens is uniek en vraagt om zijn/haar eigen weg naar gezondheid, geluk en succes.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Mijn naam is Titia de Vries en als geccrediteerd coach begeleid ik mensen naar een positieve verandering in hun werk. Mijn drive is te zorgen dat jij gelukkiger wordt in je werk. Dat jij de functie kiest die echt bij je past. Dat jij weer door één deur kunt met die lastige collega. En dat je als directeur ontspannen je targets haalt, zodat je ook tijd voor je familie hebt. Op ratecard vind je uitgebreide referenties (4,5 ster uit 96 referenties). Mijn begeleiding naar een positieve verandering is altijd maatwerk en ik hanteer daarom verschillende coachingsstijlen en methodieken. Mijn keuze daarin is afhankelijk van je vraag en de context, waar binnen we samen een oplossing zoeken.Ik heb wel één uitgangspunt: de boeddhistische psychologie. Levensgeluk kan je zélf maken door je gedachten te onderzoeken, door je emoties te onderzoeken en daardoor jezelf beter te leren kennen. Wil jij óók die positieve verandering in je werk en zo gelukkiger worden? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Klikt het, dan krijg je een offerte op maat en gaan we samen aan de slag. Coaching kan gaan over: loopbaanvragen, zingeving, ineffectief gedrag, stress en leidinggeven. Voor executives ben ik daarbij ook een sparring-partner. Bij teambegeleiding zijn organisatiedoelen en -context daarnaast bepalend voor de begeleiding.
 

Lago Coaching coacht hoogopgeleide werknemers en hoogbegaafden die steviger willen staan in hun vak en ondernemers die een klankbord kunnen gebruiken bij het starten. Zowel individueel als in kleine groepen, workshops en e-coaching (Skype, mail, telefoon).
 

U wil beter in uw energie komen, weten wat u kunt doen om minder vermoeid te zijn? Op een positieve manier het verleden verwerken? Groeien in uw persoonlijke ontwikkeling? Meer met uzelf in contact zijn? Een stap verder zetten in uw loopbaan? Wat tot nu toe niet gelukt is, nu eens eindelijk wel veranderen? Dan nodigen wij u van harte uit onze website te bezoeken.
 

Ik help werkende moeders om meer balans te vinden in hun leven. Op een nuchtere en creatieve manier help ik jou met het bereiken van je doel: wat wil je veranderen? Waar ligt je focus? Samen zoeken we uit welke stappen hiervoor nodig zijn.
 

Bureau voor personal coaching, loopbaanbegeleiding, reintegratie, outplacement, persoonlijke ontwikkeling, begeleiding bij stress en burnout.
 

Ieder mens heeft gaven,talenten, wensen en onzekerheden. En ook ieder mens loopt wel eens tegen problemen, belemmeringen en blokkades op. Zowel als particulier individu als in een werksituatie. Coaching Frankly helpt je om inzicht te geven in die belemmeringen, waardoor je je kunt ontdoen van die last en beter je doelen gaat bereiken en wensen verwezenlijken.
 

Heb je problemen in je binnenwereld? Voel je je ongelukkig, depressief, angstig, verdrietig, boos? Of ervaar je problemen met de buitenwereld? Heb je problemen op je werk, moeizame relaties met je partner, je kind(eren), familie, vrienden? Bedrijfscoaching of therapie kunnen je verder helpen! Samen gaan we ontdekken wat de oorzaak van jouw problemen is en hoe we dit blijvend kunnen oplossen. Dit ontdekken doen we door gesprek én oefeningen! Door gesprek krijg je op mentaal niveau inzicht. En misschien weet je al heel goed wat de oorzaak van je problemen of gevoelens is. Maar hoe verander je dit nou? Hier is een beweging op emotioneel of gevoelsniveau voor nodig. Die beweging bestaat uit herkenning, erkenning, acceptatie en uiteindelijk verwerking van de emotie of gevoelens. Deze beweging creëert zo dus ruimte voor positieve gevoelens in je binnenwereld. Óók zorgt het voor een positieve verandering in je gedrag richting de buitenwereld.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie