advertentie

 

Persoonlijk, Personal / Life coaching, Zwolle

Resultaten voor Persoonlijk, Personal / Life coaching, Zwolle (84 bureaus)Personal of Life coaching omvat eigenlijk alle persoonlijke vragen die u graag met een coach zou willen bespreken. Vaak is het een mengeling van thema’s op het gebied van werk, relatie, misschien op het vlak van gezondheid of zingeving. Wilt u een coach, maar weet u niet welk type coach? Dan zoekt u waarschijnlijk de personal coach!

 
    1    3  4  5  6  7  8  9 
 

I-Opener, Inzicht en Perspectief vitaliteit, kwaliteit en zín in werk & leven voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen die met hun eigen natuurlijke talenten hun ambitie of wensen willen realiseren. Jolanda Boomsma heeft ruim 12 jaar ervaring met loopbaan- en outplacementbegeleiding. Zij begeleidt vanuit haar bureau I-Opener ieder, die vrijwillig, of door omstandigheden, voor een verandering staat of die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar werk of priveleven. Van jonge en high professionals tot de 65-plussers die na t werkzame leven ZIN willen blijven geven aan hun leven. I-Opener begeleidt je naar helder zelfinzicht en contact met je drijfveren. Je ontdekt je ware natuur en verruimt je blik op je mogelijkheden. Jouw zelfvertrouwen zal groeien en indien nodig doorbreek je niet-helpende patronen. Dit geeft vertrouwen en inzicht waarmee je een nieuw perspectief vindt of creeert en je meer tot je recht zal komen, trouw aan je natuur.
 

Coaching de Doorgang wil door op een zelfsturende, Socratische manier te bevragen, de ander zelf in staat stellen om zijn deur te openen en de juiste doorgang te vinden, zijn ontwikkeling tegemoet. We hanteren de methodiek van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Motto: Als je niet doorgaat met bewegen schiet je wortel.
 

Denk je ook wel eens dat je toe bent aan een nieuwe richting? Hoe realiseer je dat, terwijl je in je oude patronen vast zit? Een goede coach zal jouw verlangens boven water krijgen. En je helpen uit te vinden hoe je deze kunt realiseren. Twee weten meer dan één en zeker een ervaren Life-coach. Vertrouw eens een vakmens, die kijkt wat je wilt op je zoektocht. Daarna kun je kijken of je een stap zet, die je verder kan helpen. Doe je niets, dan kan het nog veel langer aanhouden. Een vrijblijvend gesprek is wat je jezelf moet gunnen. Daarna weet je pas écht of je wel of niet iets wilt ondernemen. Bij CorCaroli.Life kun je individuele coachingsgesprekken voeren, persoonlijke ontwikkelingstrainingen doen en er is een erkende beroepsopleiding Life Coach. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het coachen van mensen met een burn out, depressie, vermoeidheid, werkstress, overspannenheid, onzekerheid en passie en zingeving.
 

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever bied ik begeleidingstrajecten aan voor coaching, teamcoaching, supervisie en intervisie. Leerprocessen met gewenst gedrag als gevolg vind ik fascinerend! De doelstelling van de door mij geboden diensten is professionele en of persoonlijke ontwikkeling; ontwikkeling en vooruitgang in de sport, verandering van gedrag op het werk en niet in de laatste plaats leerprocessen in het ‘gewone’ leven. In de diensten die ik aanbied vind ik de ideale combinatie van passie en professionaliteit. Wie is Peter Davidsz? In 1976 ben ik begonnen met mijn loopbaan in de zorg. Ik ben gestart in Amsterdam en in 1980, naar Drenthe gekomen. Geheel van onderaf begonnen in een kinderwoonvoorziening van de Leite. Van 1987 tot 2011 heb ik een leidinggevende functie bij Stichting de Leite (inmiddels Promens-care) mogen vervullen. Ik heb in de afgelopen 23 jaar uiteenlopende locaties mogen leiden en heb dit ook steeds met heel veel plezier gedaan. Het werk is gevarieerd en je leert veel facetten en verschillende kanten van de zorg kennen, waarvan er vele, divers toepasbaar blijken in de diensten die ik nu bij RooTs-supervisie aanbied, als zelfstandig supervisor / coach / intervisie coach. Gedurende mijn werk als manager heb ik de opleiding tot supervisor en coach voltooid om het werk met mensen en voor mensen nog meer verdieping te kunnen geven. Het biedt voor mij de mogelijkheid om met kennis van zaken, freelance werk te accepteren o.a. bij instellingen voor onderwijs en zorg of maatschappelijke dienstverlening. Na de zeer waardevolle periode als manager, ben ik sinds 1 april 2011 in de functie van staffunctionaris werkzaam. Voor deze vaste werkgever verzorg ik ook begeleidingstrajecten voor individuele situaties en voor teams, door middel van supervisie, coaching, intervisie en team coaching. Houdt onderstaande je met regelmaat bezig? Hoe houd ik het op een gezonde manier vol op mijn werk waar het voortdurend verandert? Burn-out (- preventie) of Bore-out? Loopt mijn (loop)baan nog in de pas met mijn ambities? Iedere dag die stress! Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé? Hoe komt het dat ik steeds conflicten heb op mijn werk? Hoe zie ik mezelf, hoe ziet een ander mij en wat betekent dat voor onze communicatie? Hoe ga ik om met gevoelens van faalangst en onzekerheid? Leidinggeven aan dit team is een ramp; hoe doe ik dat? Hoe krijg ik deze veranderingen er door? Ik kan geen nee zeggen en wil dat graag leren; Ik trek me het lot van anderen erg aan… Lees dan meer over de begeleidingsvormen en heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig, bel of mail gerust. 0610285175
 

go4advice is een coaching en communicatieadviesbureau in Friesland. We zij gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen en organisaties met ontwikkelvraagstukken. Misschien voelt u zich soms een beetje opgesloten of zonder richting? Bent u op zoek naar carrière advies? Heeft u advies in uw relatie tot anderen nodig? Of wellicht hoe u uw zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit kunt vergroten? Bijna iedereen zit wel eens met dit soort vragen. De meeste mensen zijn in staat zich zelf over een dergelijke periode heen te zetten, maar door gebruik te maken van de expertise van een professionele coach kan de verandering die wij willen doormaken blijvend en positiever uitpakken. Ook kan het zijn dat in uw organisatie situaties spelen waardoor plezier in het werk er niet meer is: •Staat uw organisatie voor veranderingen en zijn er medewerkers die individueel, of als team, niet mee kunnen óf willen? •Wilt u van ‘good to great’ maar lijkt het alsof u de enige bent? •Kenmerkt een team in uw organisatie zich door een negatieve houding en lukt het niet ze ander gedrag te laten vertonen, waardoor uw business in gevaar komt? •Blijven de resultaten ver achter de verwachtingen ondanks dat u alles aan de juiste kwalificatie van uw medewerkers gedaan hebt? •Zijn er conflicten over functioneren of disfunctioneren? •Moet u reorganiseren en wilt u uw medewerkers in beweging krijgen om hun carrière anders voort te zetten?
 

ProCaro Coaching & Advies helpt mens en bedrijf op weg naar het gewenste resultaat: Projectmatig en oplossingsgericht. Met ProCaro ontstaat inzicht in vandaag en wordt u begeleid op uw weg naar verandering!
 

Ik voedingsadvies is een praktijk die u helpt om een juist voedingspatroon te hanteren zodat u gezond gaat eten, lekker in uw vel zit en kilo's kunt afvallen.Wij coachen en begeleiden intensief naar een gezond voedingspatroon zonder gebruik te maken van voedingssupplementen.
 

Zit je op je werk of privé niet lekker in je vel en weet je het allemaal even niet meer? Staan bepaalde kwesties je in de weg, lijkt het of je persoonlijke ontwikkeling stil staat en de toekomst een grijs gebied is? Brandstof coaching helpt je tot nieuwe inzichten en heldere toekomstperspectieven te komen. Om zelf veranderingen te realiseren, met als doel effectiever te zijn, het beste uit jezelf te halen en weer plezier te hebben.
 

Moederwerkt! coacht en traint de werkende moeder die meer plezier, energie en voldoening wil in haar werk en privéleven. Door ontwikkelingen ben je op zoek naar een nieuwe balans. Moederwerkt!helpt je bij keuzemomenten en veranderingen in je leven.
 

U maakt kennis met een vernieuwende manier van financieel advies. Ik ga luisteren. Oordeelloos. Ik luisteren en stel vragen over uw drijfveren, angsten en (levens)wensen. Pas dan start ik met financieel advies. Geluk is belangrijker dan geld. Dus eerst uw leven, dan de financiële invulling.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9 
 
advertentie