advertentie

 

Persoonlijk, Persoonlijke ontwikkeling

Resultaten voor Persoonlijk, Persoonlijke ontwikkeling (905 bureaus)Altijd al het gevoel gehad dat er meer in u zat dan er tot nu toe is uitgekomen? Zijn er thema’s waar u keer op keer tegenaan loopt en waar u nu graag mee wilt afrekenen? Heeft u bepaalde doelen in het leven, maar heeft u het gevoel dat er iets is dat u tegenhoudt? Wilt u het beste uit uzelf halen? Dan is persoonlijke ontwikkeling echt iets voor u!

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

'Fluitend naar je werk' begeleidt mensen die met (meer) plezier willen werken. Cliënten zijn mensen met loopbaanvragen als: - Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? - Waar liggen mijn mogelijkheden? - Hoe zet ik mijn talenten effectief in?
 

Wil je ontdekken... ... wat jouw talenten zijn? ... waar nieuwe uitdagingen liggen? ... welke richting je op wil nu je vastloopt op je werk? ... waarom je dat irritante patroon maar niet kan doorbreken? ... wat je tegenhoudt om de stap te zetten? ... hoe je met werkdruk om kunt gaan? ... dat je glas minstens net zo vol is als leeg? Wil je ontdekken wat voor jou werkt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 

I-Opener, Inzicht en Perspectief vitaliteit, kwaliteit en zín in werk & leven voor werkgevers, werknemers en zelfstandigen die met hun eigen natuurlijke talenten hun ambitie of wensen willen realiseren. Jolanda Boomsma heeft ruim 12 jaar ervaring met loopbaan- en outplacementbegeleiding. Zij begeleidt vanuit haar bureau I-Opener ieder, die vrijwillig, of door omstandigheden, voor een verandering staat of die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar werk of priveleven. Van jonge en high professionals tot de 65-plussers die na t werkzame leven ZIN willen blijven geven aan hun leven. I-Opener begeleidt je naar helder zelfinzicht en contact met je drijfveren. Je ontdekt je ware natuur en verruimt je blik op je mogelijkheden. Jouw zelfvertrouwen zal groeien en indien nodig doorbreek je niet-helpende patronen. Dit geeft vertrouwen en inzicht waarmee je een nieuw perspectief vindt of creeert en je meer tot je recht zal komen, trouw aan je natuur.
 

Stepping Stones Coaching biedt verschillende diensten aan, die iemand net dat duwtje in de rug kunnen geven dat nodig is! Stepping Stones Coaching adviseert en begeleidt kinderen, tieners en volwassenen in algemene en probleemsituaties.
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

Laat je angsten, stress en onzekerheden los met EFT! EigenWaarde Counselling/EFT Coaching Amsterdam biedt hulp bij het opruimen en loslaten van onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen, die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wilt. "Je kan niet bepalen hoe de wind staat, maar wel hoe je je zeilen zet!"
 

Ga samen met Ruth Urbach uit Zoetermeer aan de slag om overzicht te krijgen en te houden in uw huis, financiën en hoofd. Voel u weer thuis in uw eigen huis en krijg grip op uw geld!
 

Michiel Brandt is een ervaren ondernemer. Hij werkt resultaatgericht in een aangename ontspannen vorm. Als cliënt ga je flink aan het werk. Je wilt coaching om iets te bereiken in je leven of je zaak. Laat Michiel je langs de klippen loodsen, je blijft zelf kapitein.
 

Coaching in de vorm van wandelgesprekken. Persoonlijke Metaforen in de vorm van spiegelverhalen. Deze hebben een krachtige werking voor het doorbreken van bestaande denkpatronen en handelswijze. De training van Ballast naar Balans. Een 7 daagse training om weer vanuit je hart te leven. Waarin ik als Touch of Matrix therapeut help om blokkades te verwijderen. De kracht van je gedachten speelt ook hier een grote rol.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie