Ervaringen met ProCaro

Gemiddeld cijfer voor ProCaro: 8.2 (Gebaseerd op 2 ervaringen)
 
Algemeen 8.5
Coach 8.5
Inhoud 8.5
Effectiviteit 8.5
Organisatie 7
 
 
Verfijn op soort  
Marion over ProCaro (ervaring ingevuld 18 05 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 6
 
Voor mij was het een nieuwe ervaring om gecoached te worden en dan gelijk met de hond. Het leverde verrassende inzichten op. Ik vond Diana een prettige persoon en ze wist precies de vinger op de zere plek te leggen en van daaruit kon ik stapsgewijs vooruit. Ik heb het als zeer prettig ervaren en ik heb er veel van geleerd. Het is heerlijk om buiten aan de gang te gaan en te zien dat je hond hier ook van geniet. Het was niet alleen voor mezelf een spiegel maar ook doordat ik zag hoe ik overkwam bij mijn hond.
 
Sanna Martha over ProCaro (ervaring ingevuld 05 05 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Diana kwam als beheerst en kalm op mij over. Open over het punt waar zij stond met haar onderneming en helder over het traject dat we zouden gaan.
Diana heeft een heldere werkwijze met een goede balans in praten om zaken te verhelderen en het stellen van concrete doelen. Diana luistert erg goed en vroeg door op cruciale punten zodat we al snel tot de kern kwamen. Hierin trof zij mij meerdere malen, omdat het zo raak was. Ik voelde mij echt begrepen.
Diana verstaat de kunst om iemand te coachen in het verhelderen van het eigen verhaal. Tijdens deze zoektocht bewaakt zij de hoofdlijn, maar kan ook gerust vele zijpaden inslaan. Daarmee bewaakt ze de continuitieit en kwaliteit. Ook het mailcontact met het beschrijven van je impressie draagt hier aan bij.
Ik heb het traject ervaren als een welkome verheldering van de zaken die mij bezig houden, alsmede een goede ondersteuning om conrete stappen vooruit te zetten naar de doelen die voor mij belangrijk zijn. Het werken met mijn eigen hond in dit traject was voor mij een eye-opener. Het heeft me ontvankelijk gemaakt voor wat ik van mijn hond kan leren door voornamelijk stil te staan bij wat ik in het hier en nu bij hem zie. Ik ben daardoor milder en liefdevoller geworden, naar hem en ook naar mezelf.