Ervaringen met Prophet Center Training, Coaching en Advies

Gemiddeld cijfer voor Prophet Center Training, Coaching en Advies: 9.2 (Gebaseerd op 11 ervaringen)
 
Algemeen 9
Coach 9.5
Inhoud 9.3
Effectiviteit 9
Organisatie 9.4
 
 
Verfijn op soort  
Varela over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 04 01 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik had van tevoren wel verwacht dat mijn 1-jarig coaching traject enig effect zou sorteren, maar ik had nooit gedacht dat ik in één jaar tijd zo ontzettend zou groeien. Deze ontwikkeling had ik zonder Bram nooit meegemaakt: hij heeft mij als coach wakker geschud, nieuwe inzichten gegeven en op een praktische wijze geholpen met zowel privé als zakelijke kwesties. Dit alles op een prettige, vertrouwelijke en persoonlijke manier. Kortom: ik zou Bram aan iedereen aanraden.
 
Alma over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 06 12 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ben erg blij met het traject wat ik doorlopen heb bij bram. Hij is een warme betrokken en professionele coach met een heleboel ervaring. Persoonlijk heeft hij me geholpen om inzicht te krijgen in patronen die ik gewoon was en heeft mijn persoonlijkheid belicht waardoor er ruimte kwam en weer visie. Ik ben erg tevreden. En raad het echt aan.
 
Christiaan over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 14 03 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Het coachingtraject wat ik heb afgelegd is een moeilijke en zeer leerzame proces geweest,en nu ben ik blij dat ik die stap gemaakt hebt! Ik weet nog goed dat ik voor het eerst bij Bram kwam met lood in mijn schoenen!
De problemen waar ik tegen aanliep heeft Bram op een zeer professionele manier behandeld en mij geleerd daar mee om te gaan op een rustige manier,ik kan ook zelf nu anders denken en handelen dankzij Bram.
Bedankt Bram voor deze leerzame reis
 
Hans over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 04 02 2016) Relatiebemiddeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
we hadden net een duwtje nodig om door een lastig onderwerp heen te komen. met de coaching van Bran is dat uitstekend gelukt.
 
Tom Hage over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 01 07 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Een ongedwongen sfeer en ruimte voor faits divers in de gesprekken gaan samen met een geordende systematische en doelgerichte aanpak, professionaliteit met persoonlijke betrokkenheid
 
Elizabeth over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 04 09 2014) Executive Coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
I loved my coaching experience with Bram! I embrace life and I love learning and I am so thankful to have shared some of journey with someone who was caring and committed to my growth :)
The tools I was given have not only empowered me to continued evolution, but fed my thirst for more knowledge!
Thank you Bram .... I am a better person from knowing you :)
 
Pierre over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 05 06 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Het coachingstraject is een boeiende, maar vooral een waardevolle reis geworden. Meer en meer kreeg ik zicht op m'n maskers en leerde ik me zelf beter kennen door hetgeen Bram mij aanreikte en vroeg op te reflecteren. Een goede timing, waarnodig confronterend, kennis en zeker ook empathie zijn daarbij voor mij de kernwoorden in dit traject. Van denken naar doen is een een grote uitdaging voor mij. Hierin leerde ik Bram kennen als een vasthoudende coach. "En nu concreet, wat heb je er mee gedaan?" zei Bram dan tegen mij. Makkelijke antwoorden werden daarbij niet geaccepteerd en werd ik gestiumuleerd om tot werkelijk resultaat te komen. Al met al met geen kunstjes, maar gaan voor een duurzaam resultaat; zo is Bram.
 
Andre over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 06 03 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
Bij de start een goede analyse die uitstekend heeft geholpen bij de zelfreflexie en tevens ondersteunend is gebleken om personen uit mijn omgeving beter te herkennen.
Met name een praktische aanpak beredeneerd vanuit de prktijk/probleem werden goed begeleidt. Dit heeft mij enorm ondersteund in mijn persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.
Bram is voor mij een goede luistercoach geweest met telkens een goede analyse en reflexie naar mijzelf

 
Geraldine Nesbitt over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 11 02 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Lijkt heel eentonig, maar op alle fronten vond ik het prima. Bram heeft een kantoor aan huis, en juist die huiselijk sfeer stelde mij op mijn gemak en maakte het makkelijker om de diepte in te gaan. Bram was ten alle tijden betrokken en tegelijkertijd professioneel. Hij is vakkundig, empathisch en doelgericht. Mijn transitie van jaren lang in loondienst naar entrepreneur heeft hij met succes begeleid.
 
Heleen over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 10 02 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Bram is een warme, vriendelijke persoonlijkheid met humor. Hij ontmoet zonder oordeel; dat is een grote kracht! Tegelijkertijd is hij direct, soms provocatief en hij weet snel tot de kern door te dringen. Bram is doelgericht en met zijn ervaring en vakmanschap heeft hij mij ontzettend geholpen om nu zelf mijn weg te vervolgen. Ik ervaar nog elke dag de positieve effecten van mijn traject bij Bram.
 
Marloes over Prophet Center Training, Coaching en Advies (ervaring ingevuld 04 02 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik heb Bram leren kennen als een doortastende coach. Ik had wat problemen op mijn werk waar we mee aan de slag zijn gegaan. Hij weet zeer snel de vinger op de zere plek te leggen waardoor ik weer verder kan.
Hij heeft mij inzichten gegeven waar ik zelf niet aan gedacht had. Ik ben blij dat ik gegaan ben.