Coach(es) van Rader Coaching & Counselling

Veronique Willemse
 
Mijn naam is Veronique Willemse. Ik ben ruim 13 jaar werkzaam als coach. Naast mijn werk heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gespreksvoering, coaching en psychologie. Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en omstreken en aan de Open Universiteit. Daarnaast zorg ik er door middel van samenwerkingsverbanden, studie en onderzoek voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft.

Gesprekspartner

Tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd binnen mijn werk heb ik geleerd dat het voor mensen, indien zij daar op een bepaald moment behoefte aan hebben, uiterst behulpzaam is een goede gesprekspartner te hebben. Soms bevind je je in een fase in je leven waarin het erg prettig kan zijn als er iemand naar je luistert en met je meedenkt.Personal coach of counsellor

Een personal coach werkt als klankbord, houdt een spiegel voor, brengt ordening aan in de problematiek en biedt ondersteuning bij het oplossen of het accepteren van problemen. Je krijgt inzicht in je eigen denkpatronen, overtuigingen en leert bewuster keuzes maken. Je maakt je daarbij nieuwe competenties eigen en oefent met nieuw gedrag. Soms kijken we ook waar bepaald gedrag of bepaalde gevoelens vandaan komen, zonder daarbij te gaan ‘graven in het verleden’.
----------------------