advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Dating Coach

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Dating Coach (34 bureaus)Nooit meer angstig naar een date afspraak omdat je met je mond vol tanden staat en je jezelf geen houding weet te geven. Nooit meer turen naar het scherm van de datingsite omdat je het moeilijk vindt een profiel te schrijven. Zelfvertrouwen uitstralen, beter communiceren, omgaan met afwijzing. Een datingcoach traint cliënten in het ontmoeten en aantrekken van romantische partners en leert u om effectief te daten. Zo kunt u de kansen om een geschikte partner te krijgen, vergroten.

 
    1    3  4 
 

Op enig moment in je leven zeg je: "dit wil ik niet meer". Wat dan wel? Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik dit alles aanpakken? Begin je reis bij No14.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Individuele loopbaancoaching en persoonlijke coaching in Amsterdam. Voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren om persoonlijke en professionele ambities te (her)ontdekken en te realiseren. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven. Kenmerkend voor ons bureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk en leven en wie je bent als persoon. Dat levert zelfkennis op om oplossingen te vinden voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded en resultaatgericht. Kenmerken Jetten Coaching en Consultancy: betrokken, integer, positief, inspirerend, komt snel tot de kern en resultaatgericht. 


 

Ik help werkende moeders om meer balans te vinden in hun leven. Op een nuchtere en creatieve manier help ik jou met het bereiken van je doel: wat wil je veranderen? Waar ligt je focus? Samen zoeken we uit welke stappen hiervoor nodig zijn.
 

Jeanette Slager is het gezicht achter Image-inn. In mijn coaching en begeleiding verbind ik ervaring, inspiratie, enthousiasme, en betrokkenheid om u te helpen bij uw vraag op het gebied van Personal(levens)Coaching, Business Coaching en Financial budget)Coaching. Image-inn helpt mee bij het verkrijgen van inzichten, de procesgang en de weg naar realisatie.
 

Wil je iets veranderen aan hoe je in je werkende - of privé leven staat? Wil je bijvoorbeeld: meer jezelf kunnen zijn of meer doen dan wat je daadwerkelijk doet, je talenten beter benutten, meer zelfvertrouwen hebben, helderder keuzes kunnen maken, effectiever communiceren, meer harmonie in je relatie, meer balans tussen je werk en privé of inzicht in je drijfveren?
 

“Als je reikt naar de sterren, kun je nooit thuis komen met een hand vol modder! ”” Niets is een mens vreemd. Het gevoel te hebben dat je vast zit in je werk, relatie, gevangen in je leven. De motivatie en enthousiasme heeft plaatsgemaakt voor vermoeidheid, frustratie, irritatie en onzekerheid. Counsel Coaching helpt je de weg terug vinden naar jezelf en wie je wilt zijn!
 

Als Psycholoog en KinderPersonalcoach(Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam) bied ik mijn diensten aan. Ik ben werkzaam in Elburg en begeleid kinderen met te weinig zelfvertrouwen, afwachtend zijn of kinderen die juist beter willen leren omgaan met stress, afwijzing en teleurstelling. Het traject bestaat uit 1 intake met ouders, 5 kindsessies en 1 eindgesprek met de ouders. Uw kind is van harte welkom!
 

Aart van Wijk is (1) Strategisch spiritueel consultant voor bedrijven en organisaties (2) expert mbt de tijdgeest en het nieuwe bewustzijn (3) Geestlijk adviseur en klankbord voor individuen
 

Als Life Coach kan ik u helpen de juiste kant op te denken. Een ander perspectief in te nemen, en eindelijk te doen waar u allang naar verlangt.
 
    1    3  4 
 
advertentie