advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie (184 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
  1  2    4    6  7  8  9  10 
 

Latitude opleidingen geeft opleidingen systemisch werken (familieopstellingen en organisatieopstellingen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor systemische coaching (zakelijke en persoonlijke vragen), coaching fusieouders (stiefouders) en relatiecoaching.
 

Praktijk voor natuurgeneeskundig therapie, voedingsadvies, counselling en healthcoaching. Hier kunt u terecht als u fysieke en mentale klachten heeft, in een probleemsituatie zit, wilt afvallen of gaan sporten.
 

“Als je reikt naar de sterren, kun je nooit thuis komen met een hand vol modder! ”” Niets is een mens vreemd. Het gevoel te hebben dat je vast zit in je werk, relatie, gevangen in je leven. De motivatie en enthousiasme heeft plaatsgemaakt voor vermoeidheid, frustratie, irritatie en onzekerheid. Counsel Coaching helpt je de weg terug vinden naar jezelf en wie je wilt zijn!
 

Iedereen rouwt op zijn eigen manier en op zijn eigen tijd om het verlies. Hiervoor bestaan geen regels. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag een gratis kennismaking aan!
 

Ik begeleid jou bij jouw zoektocht naar je authentieke ik, naar dat wat jou helpt om een stap te zetten die er voor jou toe doet. Het gaat dan vaak over loslagen en vastpakken of uit je hoofd en naar je hart. Hierbij leg ik mijn pad naast de jouwe. Het hoort bij het leven om uit te zoeken wie je bent. In de loop van de jaren hebben we ons gevormd. Achter de vragen die we ons in het heden stellen zit vaak de vraag die we meestal niet durven te stellen omdat het raakt aan ons diepste binnen "Wie ben ik eigenlijk?"
 

Steur Counselling & Coaching er zijn momenten in het leven dat u denkt: "dit kan zo niet langer er moet wat gaan veranderen..." Een goed gesprek kan dan helpen weer grip op de situatie te krijgen.
 

Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling en Relatietherapie. Voor meer tevredenheid met jezelf, in het contact met anderen en in je werk of studie.
 

In mijn coaching richt ik me met name op persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Ik wil je helpen om meer en beter inzicht te krijgen in wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Om je talenten aan te boren en te ontwikkelen. Maar ook om de verbinding met jezelf en anderen tot stand te brengen.
 

(Samen)leven en werken met zin. Lichaam een geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus als u niet goed in uw vel zit of in de relatie dan heeft dat uitwerking op uw geest en andersom. Beiden worden in de begeleiding betrokken. Zowel als u als individu of als stel komt
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 
  1  2    4    6  7  8  9  10 
 
advertentie