advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie (184 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
  1  2  3    5    7  8  9  10 
 

ACT Approach biedt managers en medewerkers ondersteuning bij de meest voorkomende ontwikkelvragen. Mentale veerkracht is de rode draad in ons aanbod. Met direct toegankelijke, kort-en-krachtige bewezen coach-oplossingen staan we voor laagdrempelig resultaat. Alle ACT Approach Programma’s zijn ontwikkeld op basis van de snelstgroeiende methode in persoonlijk ontwikkelland: Acceptance & Commitment Training.
 

Diepgang, praktisch en brede ervaring
 

Praktische kennis en vaardigheden die je inspireren en helpen om in al je levensgebieden het beste uit jezelf te halen en daarbij meer te worden wie je op je best kunt zijn. Welkom bij Mercurieux coaching en communicatie, het adres voor individuele NLP coaching, counseling, groepscursussen en bedrijfstrainingen.
 

Leeuwenhart Adviespraktijk om mens en organisatie te helpen bij het ont-moeten van weerstanden en het verlossen van blokkades,bij het vergroten van bewustzijn en inzicht en het vrijmaken van talenten,het oplossen van conflicten en bijdragen tot vrede, d.m.v. mediation, coaching en therapie, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers
 

Ik leid mensen op en geef trainingen aan individuen en teams om de betrokkenheid, creativiteiot en humor te vergroten. Ik doe dat vanuit een veilige, vertrouwde omgeving en met een gezamenlijke verantwooordelijkheid.
 

2wards.eu|life & Business coaching Zet de eerste stap op weg naar een echt en bewust leven. Laat de waarden die voor jou van belang zijn terugkeren in je leven en werk. Een opwindend avontuur dat je persoonlijke en professionele ontwikkeling naar een ander en hoger niveau zal brengen.
 

Persoonlijke balans door inzicht en actie Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, relatietherapie, personal coaching en systeemopstellingen.
 

Van alles al geprobeerd? Nu jullie relatieproblemen oplossen met het Molius Relatietherapie Plan! Waarom nog langer wachten? Met effectieve relatiehulp je relatie redden. Bel vrijblijvend.
 

Heeft u iemand nodig die goed kan luisteren en de goede prikkelende vragen kan stellen neem dan contact met ons op
 

Met respect als uitgangspunt en het gebruik van voor jou geschikte technieken en vaardigheden is het doel van de training en coaching om het zelfinzicht te vergroten, meer balans te creeeren en je te helpen in je kracht te komen, waarbij de grenzen worden bepaald door jouw draagvermogen. Geschikt voor individuen en bedrijven.
 
  1  2  3    5    7  8  9  10 
 
advertentie